Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 12. 2012,
11.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 30. 12. 2012, 11.16

8 let

Kako varajo zvezdniki?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Če ste med tistimi, ki si svoje življenje popestrijo s skoki čez plot, se lahko ozrete po slavnih kolegih.

Postavite mejo Svoji ljubici obvezno povejte, kakšna je vajina prihodnost. Ne ovinkarite, ko ji bo treba povedati, da ne nameravate zapustiti svoje žene, ker se ne nameravate prepirati zaradi denarja, da se z njo nikoli ne boste odpravili na skupen dopust in da boste božič preživeli s svojo družino. Sliši se kruto, a je pravzaprav dovolj pošteno, če se s tem oba strinjata.

Ne pluvajte v lastno skledo Če že morate varati, potem se morate tudi zavedati, da je izbira ljudi, s katerimi bi lahko varali, omejena. Iz zelo praktičnih razlogov, kot sta kariera in ugled, ni priporočljivo varati na delavnem mestu, še manj pa med prijatelji, celo sosedi, če vam kaj pomeni, da jih lahko gledate v oči. Imejte vendar svoje meje in nekaj stila!

Nevarnost množine En ljubimec je dovolj, sploh če pomislite, da ste z nekom že v zvezi. Dvojno življenje potegne za sabo toliko kaotičnega prikrivanja, da si ga ni treba še dodatno obremenjevati. Če se že morate spogledovati z več ljudmi, pa si na koncu izberite le enega. Ne glede na to, kako pametni ste, je ljubezenski vrtinec, v katerem plešejo mnogi ljubimci, prenaporen.

Ne puščajte sledov Zveni tako logično, vendar mimogrede pozabite zbrisati sms ali elektronsko sporočilo, v žepu pozabite listek s posvetilom ... Vse te malenkosti, ki tako veliko pomenijo, pa morajo proč, tako ali drugače se jih morate znebiti. To je boleč davek, ki ga s sabo prinaša skrivanje, a je hkrati tudi najmočnejši dokaz, če vas ujamejo.

Bodite tiho Zelo lepo se je hvaliti s svojimi avanturami, a če res ne bi radi, da vas odkrijejo, bodite tiho in o svoji ne pripovedujte nikomur. Bolje je, da tega ne ve niti vaš najboljši prijatelj, je pa skoraj nemogoče, ker tudi vi potrebujete zaupnika. Tako in tako sta že pred tem vpletena dva, kar pomeni, da skrivnost ni več skrivnost.

Večna previdnost Ko varate, morate biti skoraj ves čas na preži. Koncentracija ne sme popustiti, kajti vedno se lahko zgodi, da dobite sms ob napačnem času, klic, na katerega zmedeno odgovarjate, čudne ure odsotnosti, ki zahtevajo utemeljen razlog ... Skratka, varanje je naporno, tudi če stokrat postavite pravila igre, ker je v svojem bistvu nepredvidljivo.

Ne spreglejte