Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 5. 2013,
12.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 11. 5. 2013, 12.37

8 let

Kako seksati v javnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če želite seksati v javnosti ali vsaj poskusiti, ne da bi vaš užitek pokvaril vsak mimoidoči, si preberite nekaj nasvetov, ki si jih je vredno zapomniti.

Javno in manj javno Seveda je pri seksu v javnosti razburljivo prav to, da je javen, a tudi med javnimi mesti so razlike: preskočite kraje, kjer je veliko družin z otroki, na primer otroška igrišča, kraje, ki si vas ne zaslužijo, kot so umazana stranišča, in kraje, ki kar kličejo po tem, da se seksi avanturica spremeni v reševalno akcijo, na primer seks v dvigalu, ki se je pokvarilo med desetim in enajstim nadstropjem.

Tema je vaša prijateljica Vsak seks v javnosti olajša tema, ki je vaša zaveznica, sploh če se nameravate gibati v domačem kraju in tvegati, da vas kdo pokliče po imenu in priimku.

Izberite garderobo Če seks v javnosti načrtujete vnaprej, posvetite nekaj pozornosti tudi garderobi, ki naj ostane preprosta, saj vam bo olajšala gibanje, poleg tega pa ne boste pritegovali pozornosti z nerodnim slačenjem. Ženske naj se odločijo za krilo ali obleko, ki ju lahko samo zavihajo, moški naj ne izgubljajo časa z odpenjanjem gumbov na srajci, hlač naj si nikoli ne slečejo, ampak naj jih zgolj spustijo do kolen.

Prilagodite hitrost Seks v javnosti ni tantričen seks in ne pomeni dolge predigre ter svobodoljubnega preizkušanja različnih položajev, ampak pomeni užitek na hitro. Če tega nočete ali ne znate drugače, kot da se ljubite počasi in poglobljeno, se raje odločite za posteljo.

Preverite partnerja Če zase že veste, da vas seks v javnosti vznemirja, tega nikoli ne morete vedeti za svojega partnerja, dokler ga ne preizkusite. Konec koncev gre za skupinsko delo, pri katerem oba delata za užitek, če pa je enega od partnerjev strah in se ne more sprostiti (ali obstaja kakšen drug razlog), nima smisla, da vztrajate pri adrenalinskih podvigih v javnosti, ampak poiščite nekaj, kar je všeč obema.

Trenutek pozornosti Kljub temu da vas je zanesla strast in se boste vsak hip ljubili tukaj in zdaj, preverite malenkosti, ki vam lahko pokvarijo užitek, kot so na primer osje gnezdo, strupene rastline, varnostna kamera, ki snema, ali menjalnik v prostem teku. Naj ne bo konec, še preden se je začelo.

Ne spreglejte