Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2013,
8.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 2. 2013, 8.37

8 let

Česa si ženske želijo v postelji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Moškim ne bo treba več ugibati, česa si ženske želijo v postelji, saj vam razkrivamo njihove najgloblje skrivnosti.

Vzemi me strastno Ženske si želijo, da si jih nekdo vzame strastno, brez zadržkov in včasih celo na ne ravno nežen način, s trganjem obleke in šeškanjem vred, vendar jih je tega pogosto sram. Če gre za užitek, zakaj si ga ne bi privoščile, dokler oba nimata nič proti? Pokažite partnerju, da si želite odločnejšega prijema, če ne gre drugače, ga primite za roko in jo vodite, zagotovo vas čaka zanimiv odziv.

Vroče besede Ženske je treba zapeljevati tudi z besedami, v pravem trenutku tudi s takšnimi, ob katerih bi sicer zardevale, pa vendar. Besede imajo nad ženskami moč in lahko začinijo tako predigro kot spolni odnos, dokler ne delujejo vulgarno, pri tem pa je pomembno, da ima moški posluh za žensko in za atmosfero okrog sebe. Seveda pa je lahko tudi ona tista, ki prva začne "umazano govoriti".

Več oralnega seksa Ženske ljubijo oralni seks in jih tega morda res ni sram priznati, pogosto pa si želijo tudi, da bi se njihov partner zadeve lotil bolj pogosto in da bi trajala dalj časa, po možnosti brez ponavljajočih se navodil, kako se je treba premikati. Moški, ki imajo tudi sami zelo radi oralni seks, bodo zagotovo razumeli, o čem govorimo.

Več poljubljanja med seksom Presenetljivo veliko pripadnic nežnejšega spola se pritožuje, da se njihovi moški med seksom popolnoma izgubijo v svojem svetu užitkov, zato pozabijo na poljubljanje, ki je zanje tako pomembno in jim prinaša ugodje. Pokažite svojemu moškemu, da ste željni poljubov in da jih boste tudi ukradli, če ne gre drugače.

Dominiranje Položaj ona zgoraj ali igranje sadomazohističnih igric, pri katerih ženska vodi igro, izražata željo po prevladi, le intenzivnost je drugačna. Ženskam je pogosto nerodno prevzeti pobudo za seks, kaj šele, da bi si svojega moškega želele (spolno) podrediti in pri tem uživale, pa vendar ni s temi željami nič narobe, zato naj jim jih ne bo nerodno izraziti. Moškega, ki si ne bi želel, da ga ženska kdaj obvlada, boste težko našli.

Analni seks Veliko žensk priznava, da v analnem seksu uživajo in si ga želijo takrat, ko jih zna partner temu primerno vzburiti in si vzeti čas za "analno predigro", vendar jim je preveč nerodno, da bi za to same dale pobudo. Zakaj le? Skorajda ni moškega, ki ne bi užival v seksu od zadaj, zakaj bi bilo manj seksi, če ga ženska usmeri k svojemu užitku?

Ne spreglejte