Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 11. 2021,
15.01

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Natisni članek

Vožnja Anglija kraljica Elizabeta II.

Ponedeljek, 1. 11. 2021, 15.01

2 leti, 6 mesecev

Kraljica Elizabeta II. spet sedla za volan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

1

Kraljica Elizabeta | Vse to še posebej bode v oči, ker je kraljica Elizabeta II. znana po svoji delavnosti, vestnem izpolnjevanju vseh zadolžitev in za svoja leta dobri formi. Celo po smrti moža, princa Filipa, aprila letos je bil njen koledar delovnih obveznosti že po nekaj tednih znova povsem zapolnjen. | Foto Reuters

Vse to še posebej bode v oči, ker je kraljica Elizabeta II. znana po svoji delavnosti, vestnem izpolnjevanju vseh zadolžitev in za svoja leta dobri formi. Celo po smrti moža, princa Filipa, aprila letos je bil njen koledar delovnih obveznosti že po nekaj tednih znova povsem zapolnjen.

Foto: Reuters

Britanska kraljica Elizabeta II. je očitno že okrevala, potem ko je morala pred kratkim noč preživeti v bolnišnici, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Glede na fotografije, ki sta jih objavila britanska časnika The Sun in Daily Mirror, se je kraljica znova usedla za volan svojega jaguarja in zapeljala po zemljišču palače Windsor, kjer prebiva.

Kraljica je imela pri tem na glavi ruto in nosila sončna očala. Glede na fotografije je bila v avtomobilu sama.

"Fotografije bodo gotovo pomirile ljubitelje kraljeve družine, ki jih je skrbelo za njeno zdravje," je pisal časnik The Sun. Pri The Mirror so zapisali, da se je kraljica tokrat prvič pojavila na prostem, odkar je noč preživela v bolnišnici.

Elizabeta II.
Trendi Britanska kraljica zaradi zdravstvenih težav na dvotedenski počitek #video

Dva tedna počitka

Zdravniki so britanski monarhinji pred kratkim priporočili dva tedna počitka in nič potovanj, opravlja lahko le lažja dela za pisalno mizo. Zdravstveno stanje Elizabete II. je sicer vzbujalo nemir na Otoku. Na presenečenje mnogih je v oktobru na dveh dogodkih hodila s pomočjo palice. Sledila je odpoved njenega obiska na Severnem Irskem, nato pa je noč na 22. oktober iz uradno zgolj "praktičnih razlogov" prebila v zasebni bolnišnici kralja Edvarda VII., kjer je bila na preventivnih pregledih. Odpovedala je tudi udeležbo na podnebnem vrhu v Glasgowu, na katerem bo nastopila z videosporočilom.

Predsedniški avtomobili
Avtomoto Svetovni voditelji in kakšne avtomobile si radi privoščijo

Znana po svoji delavnosti

Vse to še posebej bode v oči, ker je kraljica Elizabeta II. znana po svoji delavnosti, vestnem izpolnjevanju vseh zadolžitev in za svoja leta dobri formi. Celo po smrti moža, princa Filipa, aprila letos je bil njen koledar delovnih obveznosti že po nekaj tednih znova povsem zapolnjen.

Koronavirus. Cepljenje. Covid-19. PCT.
Novice Stroka opozarja: Čaka nas kolaps. Epidemija na Hrvaškem je ušla izpod nadzora.
Ne spreglejte