Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 1. 2014,
20.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 25. 1. 2014, 20.43

8 let

Osem vrst najbolj precenjenega seksa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Je seks, ki ga je vredno preizkusiti, in takšen, ki ga ni treba spoznati. Razkrivamo vam, katere vrste seksa so najbolj precenjene, ali jih boste preizkusili, pa je vaša odločitev.

Seks pod prho Zveni tako prijetno, prav predstavljate si lahko, kako vas obliva topla voda, medtem ko se s partnerjem igrata drug z drugim, a premislite še enkrat. Ista voda vam sili v oči, v usta in še kam, lahko vas zebe, če curek ne pada naravnost na vas. Tudi drsi vam, karkoli že počnete, sploh če sta s partnerjem namiljena, da je bolj seksi.

Seks na obali V filmih, kjer se dva ljubita ob sončnem zahodu na peščeni obali, je to videti zelo seksi, sicer pa ne pozabite, da vam pesek lahko povzroča preglavice in da voda ni lubrikant, zato vam ne bo omogočala "gladkega" seksa.

Seks v javnosti Poleg tega, da je treba pri seksanju na javnih mestih vedno hiteti, so običajno tudi zelo umazana.

Seks med vožnjo Včasih se zdi, da so bile avtoceste s svojimi dolgimi kilometri naravnost narejene za to, da se med vožnjo ljubite, ampak kaj, ko ne morete hkrati posvetiti pozornosti prometu in vroče seksati, razen če ste popolnoma neodgovorni.

Seks in hrana Hrana je lepljiva, pušča madeže in ima vonj. Ne.

Trganje oblačil Če vam je vseeno za to, da vam nekdo strga oblačila, medtem ko se ljubite, imate srečo, sicer pa ste lahko zelo prizadeti, ker imate uničeno obleko, ki ste jo sami plačali.

Vse, kar zahteva preveč fizike Saj je lepo odkrivati nove svetove in vse mogoče načine, na katere se lahko upogibate, zvijate in krivite, a kaj ko potem tri tedne ne morete sedeti na zadnji plati ali šepate zaradi vnetih stegenskih mišic.

Popolnoma netrezen seks Saj niti ne veste, ali ste vanj privolili, kaj šele da bi se spomnili vsega drugega. Bolje se je zabavati vso noč in seksati zjutraj oziroma takrat, ko vsaj malo pridete k sebi.

Ne spreglejte