Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 12. 2012,
10.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 5. 12. 2012, 10.51

8 let

Deset vsakdanjih posteljnih perverzij

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Danes podiramo tabuje in razkrivamo, katere so tiste spolne perverzije, ki bodo dogajanje v vaši spalnici postavile na višji nivo.

Sprostite erotično napetost, ki vam onemogoča normalno življenje. Znebite se predsodkov in sramu ter se podajte v novo, zelo erotično in čutno pustolovščino.

Vroča igra za dva Sta pripravljena na zabavno igro vlog? Vsak izmed vaju naj na tri listke napiše vloge, ki jih želi preizkusiti v postelji (zdravnik-pacient, policist-nepridiprav …), in vsak dan izžrebajta eno. Da bo vajina igra bolj zabavna in pristna, poskrbita za vse podrobnosti: za kostume, maske, morebitne pripomočke in celo scenarij.

Draženje in zavračanje V tej igri boste svojega partnerja najprej spravili ob živce, za kar vam bo na koncu celo hvaležen, saj mu boste podarili najboljši možen orgazem. Bistvo igre je, da popolnoma prevzamete oblast nad dogajanjem med rjuhami. Vsakič, ko bo blizu orgazma, se ustavite in počakajte. Ne dovolite mu, da bi doživel orgazem, vsaj ne tako hitro. To ponovite trikrat ali štirikrat, nato mu končno dovolite, da eksplodira.

Za ekshibicioniste Ste dovolj pogumni za to? Postavita se pred okno in se ob njem najprej objemajta, nato nadaljujta s strastnim poljubljanjem in mečkanjem. Slecita se in se ljubita kar stoje, pred očmi vseh vaših sosedov. Naj vas vzburja dejstvo, da vaju nekdo opazuje in se naslaja ob vajinih vročih gibih.

Zavežite mu oči Danes se ne bosta gledala v oči, temveč se bosta prepustila občutkom dotika. Zaupajta si in se prepustita slepemu občutku naslade.

Ti si moj gospodar Ta igra zahteva veliko mero medsebojnega zaupanja. Pomembno je, da je vsako dejanje vnaprej dogovorjeno. Naj eden od vaju prevzame vlogo gospodarja ali gospodarice. V tej igrici težko določimo meje, saj je vse odvisno od vaju in od vajine sposobnosti prilagajanja in vživljanja v nove vloge.

Vroči šepet Gre za zelo preprosto igrico, ki pa od vas zahteva nekaj začetnega zagona. Pripovedujta si erotične zgodbice in vanje vključita vse vajine najgloblje spolne fantazije. Nakažite, kaj bi si želeli, da bi počel z vami v postelji, a do zdaj niste imeli dovolj poguma. Prepustite se pripovedovanju, zaprite oči in odplavajte v fantazijsko ljubljenje. Ko bosta oba dovolj vzburjenja, se spustita na realna tla in doživita pravljični seks.

Podaljšajte orgazem Ko boste doživele prvi orgazem, ne odnehajte. Nadaljujte s stimulacijo tistega dela telesa, ki je najbolj vznemirjen. Začnite počasi in hitro boste ugotovili, da ste spet v igri.

Vroča skrivnost Skrivnost dobrega seksa je tudi v pravi dozi stimuliranja že pred samim odnosom. Ko bosta šla naslednjič nakupovat oblačila, mu sredi trgovine priznajte, da ne nosite spodnjih hlačk. Ko boste v kabini pred njim pomerjali različne obleke, se bo komaj zadrževal.

V sloju vročih sveč Gre za zelo čutno in rahlo bolečo igrico. Uporabita sveče, ki ste jih nastavili za popolno romantično vzdušje. Dovolite, da nekaj kapljic vročega voska zdrsne na vzburjeno kožo vašega partnerja. Naj vam on narekuje nadaljevanje igre.

Nadzorujte dihanje V tej igri bo glavno vlogo prevzelo vaše dihanje. Ko se bo vaše telo ogrelo in ko boste začutili, da se občutek neizmernega ugodja stopnjuje, poskusite zadržati dih ali dihanje vsaj nekoliko upočasnite.

Ne spreglejte