Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 5. 2014,
19.38

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

samozadovoljevanje Adam

Torek, 13. 5. 2014, 19.38

4 leta, 1 mesec

Dekleta, ki rušijo tabuje: z glasbo do orgazma (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Z žgečkljivim videospotom so dekleta iz glasbene skupine Adam pritegnila več milijonov poslušalcev oziroma gledalcev po vsem svetu. Med samozadovoljevanjem so poskušala peti.

Masturbacija oziroma samozadovoljevanje je bilo dolga tisočletja tabu, a v 21. stoletju je skrajni čas, da o njem tudi odprto govorimo. Igranje s samim sabo, kot pogosto rečemo masturbaciji, naj bi namreč povečevalo možnosti za orgazem med odnosom s partnerjem, hkrati pa izboljšalo razpoloženje in samozavest, za piko na i pa še dodatno okrepilo naš imunski sistem.

Prav mesec maj, v katerega smo že pošteno zakorakali, pa naj bi bil mednarodni mesec masturbacije, ki so ga prvič praznovali leta 1995 v Združenih državah Amerike, nato pa se je kot odličen rušilec tabujev razširil po vsem svetu.

Nizozemci radi stopijo korak dlje Nič čudnega torej ni, da se je z rušenjem tabujev po vsem svetu pojavil več ustvarjalnih zamisli, kako bi še poudarili pomen samozavesti in odkrivanja lastne seksualnosti.

Pri tem so, kot je v navadi, nekoliko pohiteli Nizozemci oziroma Nizozemke, te so prav na datum, ko je bilo prvo praznovanje prej omenjenega praznika, izdale videospot z žgečkljivo vsebino, kjer poskušajo odpeti skladbo, medtem ko se samozadovoljujejo z vibratorji.

Morda je skoraj odveč omenjati, da je videospot v le nekaj dneh nabral več kot sedem milijonov ogledov in se tako prebil med najbolj poslušane skladbe tedna na YouTubu.

Vsak hit na YouTubu dobi svojo parodijo Seveda pa poleg poguma nežnejšega spola ne moremo zanemariti smisla za humor in navsezadnje prav tako poguma moške zasedbe, ki se je odločila pripraviti kratko parodijo na prej omenjeno skladbo s stereotipnim prikazom moškega orgazma.

Ali gre le za magnifikacijo stereotipa ali pa je v njihovem posnetku tudi kaj resnice, presodite sami.

Ne spreglejte