Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 12. 2010,
13.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 21. 12. 2010, 13.09

8 let

Ali ste že pisali Božičku?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Še niste? Kaj še čakate, božič je pred vrati!

Ni še prepozno in če ste bili letos vsaj malo pridni, si zaslužite, da vam dobri mož v rdečem plašču uresniči vsaj eno željo. In zakaj se ne bi ob koncu leta zazrli nekoliko bolj vase, pobrskali po skritih predelih vašega srca in si morda za spremembo in za razliko od materialno naravnane družbe za naslednje leto zaželeli nekaj več topline, ki jo prinaša ljubezen.

V dvoje je lepše!

To ne velja le za samske, ki so v iskanju sorodne duše, temveč tudi za tiste pare, ki so se nekako izgubili v vsakdanji rutini in tako pozabili drug na drugega, na čustva, ki so ju prvotno povezala, ter na vse tiste majhne, globoke, "metuljčkaste" občutke, ki so razmerju dali začetni zagon. Zato, preden se popolnoma izgubita in se znajdeta sredi osebne zagrenjenosti in razočaranosti, je čas za resen ukrep!

Dragi Božiček ... ... ne potrebujem nove torbice, najdražjega parfuma, čevljev, brivnika ali avta. Kljub temu, da nisem bil vedno najboljši partner, da nisem vedno prisluhnil, ko je jokala na mojih ramenih, ko je nisem objel prav vsak večer preden sva zaspala ... ... ko sem mu težila prav za vsako minuto, ko je zamujal, in mu najedala zaradi sledov zobne paste v umivalniku in ker si nisva, čisto iskreno, prav vsak dan povedala, da se ljubiva ... ... imam eno veliko željo: da bi bilo naslednje leto predvsem okronano z ljubeznijo. Se sliši osladno? Naj ti razložim, kako si to predstavljam:

- sladki poljub: večkrat na dan - topli objem: večkrat na dan - izgovoriti stavek "Ljubim te!": enkrat na dan - slišati stavek "Ljubim te!": enkrat na dan - zaljubljeni pogledi: večkrat na dan - zaspati "v žlički": vsak večer - romantični večer – enkrat na teden - seks: sedemkrat na teden

Saj ne bo tako težko, kajne?

Ne spreglejte