Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 3. 2012,
18.10

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Dean Bombač RK Koper

Ponedeljek, 5. 3. 2012, 18.10

1 mesec, 3 tedne

Bombač razočaran in presenečen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Razočaranje potem ko so Koprčani 45 minut držali v rokah naslov rokometnega pokalnega prvaka, nato pa pogoreli je še vedno veliko. Za mladega Deana Bombača je naziv MVP igralca turnirja slaba tolažba.

Koprčani so morali v Podčetrtku pokalno lovoriko predati rivalom iz Celja, ki so v finalu v zadnjih 15 minutah strli odpor primorske zasedbe. Četa pod vodstvom Fredija Radojkoviča ni mogla skriti razočaranja, veliko je imela pripomb na sojenje. "V zadnjih petnajstih minutah smo dali samo dva zadetka, kar je izpod nivoja, ki si ga lahko privoščimo. Proti koncu pa sodnika nista 'piskal', kar bi morala, vsaj po mojem mnenju," je s solznimi očmi razlagal Dean Bombač, ki igra domala vse tekme po 60 minut. Poudaril je tudi, da se ne želi izgovarjati na nikogar in da je razočaran nad sabo.

Bombač v finalu pokala ni imel svojega dne, saj je zapravil kar nekaj strelov in žog, pokalno lovoriko pa je po uspešnem lanskem letu skupaj s soigralci moral predati boljšemu. Za majhno tolažbo pa je bil nagrajen z nazivom najboljšega igralca turnirja (MVP). "Zame je ta naziv slabše kot nič. Po zadnji tekmi si tega naziva nisem zaslužil, premalo sem pokazal. Upam, da bom v prihodnje igral bolje," ni bil navdušen nad nagrado, ki so mu jo dodelili štirje trenerji sodelujočih ekip.

Koper je tako bržkone izgubil priložnost za kakšno izmed lovorik v tej sezoni, saj v državnem prvenstvu pred končnico za vodilnim Gorenjem zaostaja že deset točk. Na finalu pa je pokazal, da nanj še gre računati v boju za ligo prvakov. "Nikakor nismo odpisani. Vidimo lahko, da smo vseskozi zraven proti največjim tekmecem, a zmanjka nam čisto malo. Prvo mesto v prvenstvo je po moje predaleč, da bi ulovili Gorenje. Nikakor pa se ne bomo predli v boju za drugo mesto, saj je v igri liga prvakov," je še povedal organizator igre, ki počasi trka na reprezentančna vrata.

Ne spreglejte