Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 9. 2022,
7.00

Osveženo pred

3 mesece

Vsebino omogoča Telekom Slovenije

Natisni članek

svetovno prvenstvo v odbojki odbojka NEO Telekom Slovenije advertorial

Četrtek, 1. 9. 2022, 7.00

3 mesece

Največji športni spektakel letošnjega leta v Sloveniji je tu

Vsebino omogoča Telekom Slovenije
EuroVolley 2019 | Foto Grega Valančič/Sportida

Foto: Grega Valančič/Sportida

Odbojkarska zveza Slovenije je bila letos pred težko preizkušnjo, saj so v sodelovanju s sestrsko organizacijo na Poljskem organizirali največji športni spektakel letošnjega leta v Sloveniji, Svetovno prvenstvo v odbojki za moške. Vse do 11. septembra bodo tekme potekale med Ljubljano ter Katovicami in Glivicami na Poljskem. Za našo reprezentanco pa lahko s paketi NEO navijate tudi iz udobja domače dnevne sobe. Do konca leta na vas čaka akcijska ponudba paketov NEO z enotno ceno.

Jubilejno dvajseto svetovno prvenstvo v odbojki za moške predstavlja enega največjih športnih dogodkov na naših tleh. Dvorana Stožice v Ljubljani bo prizorišče vsega skupaj kar 30 od sicer 52 tekem odbojkarskega svetovnega prvenstva, ki ga Mednarodna odbojkarska zveza izpelje na vsaka štiri leta. To bo tudi zadnja priložnost za spremljanje odbojkarskih bojev na evropskih tleh, saj bodo svetovna prvenstva v naslednjih 12 letih potekala na drugih celinah.

EuroVolley 2019 Stožice | Foto: Grega Valančič/Sportida Foto: Grega Valančič/Sportida

Polfinalni in finalni boji bodo na Poljskem

Svetovno prvenstvo z najboljšimi 24 reprezentancami sveta se je začelo s skupinskim delom tekmovanja, napete obračune v šestih skupinah bodo odbojkarski zvezdniki igrali v Katovicah in Ljubljani.

V izločilne boje v Glivicah in Ljubljani, ki se bodo začeli 3. septembra z osmino finala, se bo uvrstilo najboljših 16 reprezentanc, sledile bodo še četrtfinalne tekme. Dogajanje se bo nato 10. septembra preselilo v Katovice, kjer bodo potekali polfinalni in finalni boji. Naslov svetovnih prvakov bodo branili Poljaki.

Paketi NEO zdaj po akcijski enotni ceni

Izberite najljubši paket NEO in ga naročite po akcijski ceni, že od 28 evrov na mesec. Vse do konca leta pri Telekomu Slovenije namreč ponujajo enotno, akcijsko ceno paketov NEO tako za nove kot tudi obstoječe naročnike, zasebne in poslovne uporabnike.

  • Novi naročniki, ki imate pri Telekomu Slovenije sklenjeno tudi mobilno razmerje, lahko paket NEO dobite že za 28 evrov na mesec. Znižana mesečna naročnina bo za vas veljala eno leto.
  • Novi naročniki, ki še nimate sklenjenega mobilnega razmerja pri Telekomu Slovenije, si lahko znižano ceno paketa NEO obetate za obdobje šestih mesecev.
  • Pri Telekomu Slovenije pa niso pozabili niti na obstoječe naročnike, ki že imate sklenjeno mobilno razmerje. Tudi v tem primeru bo veljala akcijska cena, in sicer za obdobje treh mesecev.  

neo | Foto:

Spremljajte SP v odbojki – preklopite na NEO

Tako tiste tekme, ki bodo na domačih tleh, kot tudi vse, ki se bodo odvijale na Poljskem, pa lahko spremljate tudi iz udobja domačega naslonjača. V paketih NEO si lahko ogledate vse pomembne tekme v različnih športnih disciplinah, tudi odbojki. NEO vam omogoča tudi, da spremljate vse tekme najboljših nogometnih lig. Španski La Ligi, italijanski Serie A, nemški Bundesligi in francoski Ligue 1 se je pridružila še najpopularnejša nogometna liga na svetu – angleška Premier liga. Če pa iščete le atraktivne poteze vsake tekme, jih preprosto poiščete s funkcijo Vrhunci. Ne spreglejte niti tekmovanj v rokometu, kolesarstvu, motošportu, tenisu, borilnih športih in številnih drugih disciplinah.

Vse na enem mestu

Izkušnja NEO vsakemu pomeni nekaj drugega. Nekdo rad v vsebinah uživa v postelji, drugi na poti. Preprosto poiščite najljubšo serijo in NEO vam na enem mestu ponudi vse epizode, ki se trenutno predvajajo na televiziji ali pa so dostopne z ogledom nazaj. Pregledno lahko preklapljate med sezonami in epizodami.

EuroVolley 2019 | Foto: Grega Valančič/Sportida Foto: Grega Valančič/Sportida

NEO lahko preizkusite tudi brezplačno prek spleta

Na spletni strani www.neo.io ali pri svetovalcu Telekoma Slovenije se lahko prijavite na 30-dnevno brezplačno preizkusno obdobje. Na svoj e-naslov boste prejeli geslo za dostop do neskončnih možnosti zabave.

Razpored še prihajajočih tekem

EuroVolley: Slovenija Poljska | Foto: Grega Valančič/Sportida Foto: Grega Valančič/Sportida

3. 9.–6. 9.: osmina finala

7. 9.–8. 9.: četrtfinale

10. 9.: polfinale

11. 9.: finale

Epsko hiter internet in daljinec, ki vas razume

Vsak trenutek šteje. V paketih NEO vas čaka zanesljivo hiter internet, ki ga lahko nadgradite na hitrost do 2 Gbit/s ter tako uživate v pretočnih vsebinah z ločljivostjo 4K in igrate prek spleta tudi najzahtevnejše igre.

Glasovno iskanje vsebin v slovenščini na vašem televizorju se je še pred časom zdelo nemogoče. Predstavljajte si, da so vaše najljubše vsebine le en glasovni ukaz stran. NEO pa razume celo otroško govorico. Zanje je na voljo Otroški park, knjižnica otroških vsebin, izhod iz katere je zaklenjen s starševskim geslom.

Ne spreglejte