Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.13

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.13

8 let, 1 mesec

Biščan prinesel tri točke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Livarja so v 7. krogu Prve Lige Telekom Slovenije izgubili proti Miku CM Celju z 1:2 (1:1).

Livarju tudi v sedmem krogu ni uspelo vknjižiti prve točke v prvoligaški konkurenci. Tokrat so naleteli na boljšo ekipo iz Celja, ki se je s tretjo zmago v sezoni povzpela na tretje mesto prvenstvene lestvice. Sicer pa je bil mož odločitve na Dolenjskem Biščan, ki je z dvema zadetkoma razorožil izbrance Branka Vrščaja.

Gosti iz Celja so tekmo odlično začeli, saj je imel že v drugi minuti Radulovič priložnost za vodstvo, a je vratar Savič žogo po njegovem strelu odbil v kot. Le štiri minute zatem se je v ugodnem položaju za strel znašel še Pečnik, ki pa je meril nenatančno, tako kot Karapetrovič na drugi strani nekaj trenutkov pozneje. Že v osmi minuti so nogometaši Pavla Pinnija povedli, ko je Gobec lepo našel Biščana, ta pa je z osmih metrov prvič na tekmi matiral Livarjevega vratarja.

Po zadetku so bili domačini nekoliko boljši, vendar so morali zelo paziti na hitre protinapade Celjanov, ki so bili v tem elementu igre zelo nevarni. Tako je eno izmed priložnosti najprej zapravil Gobec, v 25. minuti pa je Savič obranil strel Pečniku. Domači navijači so se v 36. minuti vendarle veselili petega Livarjevega gola v prvoligaški konkurenci, s katerim so Dolenjci prišli do izenačenja. Stranjak se je odločil za strel z 18 metrov, vratar Mujčinovič je žogo odbil, do žoge je prišel Božičič in z 18 metrov matiral celjskega vratarja. V prvem polčasu so nato poskusili še Agič, Stranjak in Muminovič, a brez uspeha.

V nadaljevanju srečanja so pobudo spet prevzeli rumeno-modri iz Celja. Najprej je Biščan zapravil lepo priložnost, ko se je sam znašel pred vratarjem Savičem in žogo poslal mimo vrat, njegovemu neučinkovitemu zgledu pa sta sledila še Sešlar in Radulovič. Ko je domači nogometaš Prudič od daleč sprožil nevaren strel, ki pa je na celjsko srečo švignil mimo vrat, so se Pinnijevi varovanci spet zbrali in v 75. minuti povedli. Po levi strani je prodrl Gorinšek in lepo podal v kazenski prostor do Biščana, ki je z glavo zapečatil usodo Dolenjcev. Slednji so v zadnjih minutah razumljivo vse stavili v napad, toda celjska obramba je vse - sicer bolj ali manj nenevarne - nalete zdržala.

Ne spreglejte