Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 2. 2016,
13.38

Osveženo pred

3 mesece

Vsebino omogoča DOBA fakulteta

Natisni članek

advertorial kariera diploma online študij študij

Ponedeljek, 1. 2. 2016, 13.38

3 mesece

Z osebnim online mentorjem do novih kariernih ciljev

Vsebino omogoča DOBA fakulteta

Zaposleni, ki se ob službi odločijo za online študij, so na svoji karierni poti srečnejši, saj lažje dosežejo cilje, ki jih zaradi pomanjkanja časa ne morejo uresničiti s klasičnim študijem.

Si tudi vi želite dodatnih znanj in veste, da vam bo (nova ali prva) diploma prinesla pozitivne spremembe v življenju? Se takoj za tem tudi vprašate, kako poleg vseh obveznosti še študirati?

Na srečo danes obstaja sodobna tehnologija, ki nam sicer velikokrat krade čas, a ima hkrati tudi nekaj prednosti. Prihrani nam čas, saj nam online študij namreč omogoča, da študiramo kjerkoli in kadarkoli.

Prednosti online študija spoznava vedno več ljudi. Napovedi kažejo, da bo do leta 2025 na svetu med 30 in 80 milijonov online študentov.

Prednosti online študija

• Fleksibilnost Sami razporejamo čas in tempo učenja. Študiramo lahko dopoldan, popoldan, zvečer, takrat, ko smo spočiti in pripravljeni.

• Udobnost Ni treba odhajati z doma. Udobno se lahko namestimo v domačem okolju. Lahko smo celo v pižami.

• Nižji stroški Pozabimo lahko na stroške prevoza, vinjeto, parkirnino. Ni treba hoditi v knjižnico ali tiskati gradiva. • Nikoli nismo sami Preko sodobnih komunikacijskih kanalov za študente skrbi ekipa ljudi. S svojim online mentorjem in profesorjem komuniciramo praktično ves čas.

Online mentor je strokovnjak z izkušnjami iz prakse, ki nas usmerja, motivira in odgovarja na vprašanja. Mentor nam je na voljo 7 dni na teden.

Visoke kompetence in veliko možnosti za mreženje

Udeleženci online študija so zagotovo veliko bolj vešči uporabe računalnika in sodobnih komunikacijskih kanalov. Prek forumov, klepetalnic in z opravljanjem timskih nalog se povezujejo in mrežijo.

Marko Bandelli, podjetnik, diplomant fakultete DOBA: "Več let sem razmišljal, da moram nadaljevati študij. Znanja nimamo nikoli dovolj, vse življenje se učimo in strmimo k višjemu doseganju predhodno zastavljenih ciljev. Zaradi narave dela bi bil klasični študij zame časovno nemogoč. Na fakulteti DOBA sem našel to, kar sem iskal – popolnoma fleksibilen študij, online študij. Lahko pohvalim izjemno odzivnost profesorjev in stalno podporo online mentorja."

Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti

Vodilni in največji ponudnik online študija v Sloveniji je fakultete DOBA. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija.

Vse študijske programe in njihov edinstven online študij z intenzivnim osebnim odnosom med študentom, mentorjem in profesorjem vam bodo predstavili v petek, 12. februarja in v soboto, 13. februarja na informativnih dneh v Mariboru, Ljubljani in tudi online.

Ne spreglejte