Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 4. 2024,
12.00

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad webinar Amazon Žan Nekrep zaslužek na spletu zaslužek PR članek

Torek, 16. 4. 2024, 12.00

1 teden, 6 dni

Šokantno: Kako je Žan Nekrep enostavno zaslužil 387 tisoč evrov na spletu v zadnjih 12 mesecih?

Oglasno sporočilo

Raziščite navdihujočo pot Žana Nekrepa, inovativnega Slovenca, ki je spretno združil svojo ljubezen do obmorskega življenja z enostavnim spletnim zaslužkom. Žan Nekrep odprto deli svoje izjemno uspešne spletne poslovne strategije in brezplačno širi svoje znanje na spletnih seminarjih, dostopnih vsem Slovenkam in Slovencem, ki si želijo doseči finančno neodvisnost preko spleta.

CP_X0049_1200 | Foto: osebni arhiv Žan Nekrep Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

Kako mu uspe ustvariti več kot 387 tisoč evrov prihodka preko spleta z minimalnim delom in časom, obenem pa še potovati vsaj sto dni na leto? Skupaj raziskujmo vznemirljive vidike njegove zgodbe, ki združujejo strast do morja in digitalnega uspeha.

Koliko Žan Nekrep zasluži vsak dan preko Amazona medtem, ko vsako leto vsaj sto dni uživa na peščenih plažah po vsem svetu?

Spletni zaslužek Žana Nekrepa v zadnjih dvanajstih mesecih:

Zan.Nekrep_apr24 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite tudi vi zaslužiti na Amazonu z malo dela na teden preko spleta? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse o tem, kako lahko tudi vi zaslužite.

Za dokazovanje zanesljivosti tega dobičkonosnega sistema redno vsak teden deli svoje zaslužke na Amazonu in Instagramu pa tudi izkušnje svojih zvestih učencev. S tem si želi pokazati, da je s pravim znanjem in premišljeno strategijo mogoče doseči finančno neodvisnost preko spleta. Da bi lahko to dragoceno znanje postalo dostopno vsem, vsak torek organizira brezplačen spletni seminar, kjer razkriva ključne korake za uspeh na Amazonu iz Slovenije. Pri tem uporablja sistem Amazon FBA, ki je mednarodno priznan in enostaven za reproduciranje, ustvarjanje spletnega dohodka in ga lahko uporabljamo tudi v Sloveniji.

Želite tudi vi zaslužiti preko spleta z manj dela in imeti več od življenja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse od A do Ž, kako lahko začnete čim prej služiti z malo dela.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je revolucionarna platforma, ki omogoča posameznikom in podjetjem prodajo izdelkov na Amazonu, pri čemer ni treba skrbeti za skladiščenje, pakiranje in dostavo. Ta pristop omogoča visoke dobičke s prodajo na Amazonu kjerkoli po svetu in se ni treba ukvarjati s tehničnimi podrobnostmi. Metoda FBA ni namenjena le izkušenim trgovcem, ampak je primerna tudi za popolne začetnike.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni spletni seminar o enostavnem zaslužku preko spleta, ki bo že v torek!

Tudi vi želite izvedeti več o spletnem zaslužku preko Amazona? Ne zamudite priložnosti za zaslužek in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, kjer vam bo razkril vse.

Brezplačni seminar o zaslužku preko spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20.00 vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je številnim Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Žan Nekrep trdno verjame v neverjetne priložnosti, ki jih Amazon ponuja za spletni zaslužek, saj omogoča prodajo raznolikih izdelkov. Na brezplačnem seminarju bo delil svoje dragocene izkušnje ter vam predstavil konkretne primere uspešnih izdelkov, ki jih lahko učinkovito tržite preko te platforme.

Nedvomno je prepričan, da je spletni zaslužek prek Amazona resnično dostopen. Ne izgubljajte časa in se pridružite brezplačnemu seminarju na povezavi in tudi vi lahko izkoristite priložnost za začetek uspešnega spletnega posla.

Zakaj bi se odločili za začetek prodaje na Amazonu iz Slovenije?

➔    Dodaten vir dohodka ob redni službi: Pridobite si dodaten vir dohodka, ne da bi opustili svojo redno službo.
➔    Brez lastnega skladišča ali spletne strani: Amazon prevzame skrb za shranjevanje vaših izdelkov, poleg tega pa ni treba vzpostaviti lastne spletne strani.
➔    Pošiljanje izdelkov direktno strankam s skrbnostjo Amazona: Amazon omogoča enostavno izvajanje pošiljanja vaših izdelkov neposredno do strank.
➔    Poslovanje s katerimkoli fleksibilnim krajevnim pogojem: Učinkovito vodite svoje poslovanje od kjerkoli, če imate dostop do interneta.
➔    Prodajate kot fizična oseba: Začnite svojo podjetniško pot na Amazonu, ne da bi potrebovali pravno osebo.
➔    Vzdrževanje posla z vloženimi le nekaj urami na teden: Kljub uspešnemu poslu na Amazonu potrebujete le nekaj ur tedensko za vzdrževanje.
➔    Brez potrebe po zaposlovanju dodatnega osebja: Samostojno vodite svoje poslovanje brez potrebe po zaposlovanju dodatnega osebja.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni Webinar o Enostavnem Zaslužku preko spleta, ki bo že v torek!

Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril celotni sistem, ki mu omogoča zaslužek, medtem ko uživa na plaži …

Temeljna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je izkoristiti priložnost za spletni zaslužek preko največje svetovne spletne trgovine Amazon, ki je zdaj dostopna tudi Slovencem.

Vendar pa se ne konča le pri prijavi na Amazonu in pričakovanju uspeha ter dobička. Pomembno je upoštevati nekaj ključnih strategij in trikov, ki jih Žan Nekrep rad deli na svojem brezplačnem webinarju. Te strategije in trike lahko vsak enostavno uporabi in ustvari svoj zaslužek.

Kaj pa če ne veste sploh, kako začeti služiti preko Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu, nato pa izbrati izdelke, ki jih želite prodati. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogibati konkurenci, saj si lahko le na ta način zagotovite višjo ceno in večji dobiček. 

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačen webinar o zaslužku preko spleta na Amazonu, na katerem boste izvedeli, kako lahko začnete hitro služiti preko spleta!

Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov za prodajo na Amazonu. Na webinarju Žan Nekrep pokaže točne primere izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Kitajskem in dražje prodate ter enostavno zaslužite razliko.

Ste tudi vi skeptični, da ta spletni zaslužek ne deluje za Slovence? 

Nekateri so skeptični, drugi pa verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa se mnogi sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za "guruja spletnega zaslužka v Sloveniji", je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je vsakomur dostopen, ne glede na to, ali ima izkušnje v spletnem poslu ali ne.

Zaradi Amazona je vse več ljudi iz Slovenije, ki vsak dan služijo velike denarce preko spleta in so zato pustili tudi svojo redno službo, ki so jo imeli več let.

Bi radi tudi vi zaslužili preko spleta na Amazonu z malo dela ali pa služili kar med uživanjem na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije o spletni zaslužek. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate. 

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca ChatGPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite prejeti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali kaj je najboljši način, da za zaslužimo deset tisoč dolarjev preko spleta:

Picture1_ZNC | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Če želite spremeniti svoje življenje in doseči finančno neodvisnost, se prijavite na brezplačni seminar v torek ob 20.00.

Brezplačno boste izvedeli, kako:


●    izkoristiti rast spletne prodaje po vsem svetu,
●    začeti s sistemom spletnega zaslužka, ki omogoča hitro služenje preko spleta,
●    zaslužiti z izdelki s Kitajske, ki se dobro prodajajo na Amazonu,
●    najti zmagovalni izdelek za prodajo in ga uspešno lansirati na Amazonu.

Zaradi zaslužka preko Amazona, ki poteka vse preko spleta je vse več Slovencem omogočeno, da spremenijo življenje, kot si ga sami želijo.

Bi radi tudi vi zaslužili enostavno preko spleta z malo dela? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste hitro izvedeli vse informacije o enostavnem zaslužku preko interneta. Vsi prijavljeni boste dobili tudi brezplačno celotni posnetek webinarja, ki si ga lahko ogledate pozneje.

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING.

Ne spreglejte