Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 1. 2024,
10.58

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Porsche Inter Auto nakup avtomobila Volkswagen VW T-Cross PR članek

Ponedeljek, 15. 1. 2024, 10.58

2 meseca, 2 tedna

Novi VW T-Cross: pri Porsche Inter Auto so že začeli s predprodajo!

Oglasno sporočilo
novi-vw-t-cross-predprodaja-porsche-inter-auto (1) | Foto Porsche Inter Auto

Foto: Porsche Inter Auto

Pri Porsche Inter Auto so že začeli s sprejemanjem prednaročil celovito prenovljenega izjemno priljubljenega urbanega športnega terenca v Sloveniji, modela Volkswagen T-Cross. Zdaj vam je novi model na voljo v zares posebni ponudbi.

Novi VW T-Cross se predstavlja s svežim oblikovanjem in najnovejšo tehnologijo. Priljubljen športni terenec VW je znamka Volkswagen konkretno prenovila, ta je od zdaj naprej na voljo z najsodobnejšo opremo in svežim dizajnom. Velika novost je tudi izboljšana različica T-Cross R-Line, ki je še bolj športna kot do zdaj. Obeta se veliko novosti, največ pa jih je v notranjosti z novo armaturno ploščo, digitalnimi merilniki in najnovejšo tehnologijo. Ponudba je časovno omejena in velja do razprodaje zalog, preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.

TOP PONUDBA samo v času predprodaje za novi VW T-Cross pri Porsche Inter AutoNovi VW T-Cross Life 1.0 TSI 70 kW (95 KM) že od 20.451 evrov* z vključenim VW BON s financiranjem* in dodatnim popustom.*

VW T-Cross Life 1.0 TSI (70 kW, 95 KM) – TOP akcija v predprodaji:

  • 21.951 €*: MPC redna cena,
  • -500 €*: VW BON financiranje/zavarovanje,
  • -1.000 €*: dodaten popust,
  • 20.451 €*: akcijska cena z VW BON financiranjem.
 
Fotogalerija
1 / 2

Začetek predprodaje v Sloveniji pri Porsche Inter Auto: Predvidoma bo novi VW T-Cross v Sloveniji že spomladi leta 2024, ko si ga boste lahko ogledali v živo pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper.
 

VW T-Cross 2024 – katere so največje novosti?

  • Do 9,2'' zaslon multimedijskega sistema,
  • Digital Cockpit digitalni merilniki,
  • IQ.Light LED Matrix žarometi,
  • prtljažni prostor do 455 litrov,
  • LED-grafika v obliki črke X,
  • T-Cross R-Line različica,
  • nova oblika notranjosti,
  • Air Care Climatronic,
  • nova platišča do 17'',
  • nova paleta barv.

Volkswagen T-Cross – to so tri največje posebnosti!

SUV-Dizajn

Posebnost novega T-Crossa so izrazite linije, ki jasno odražajo njegov ekspresivni značaj.

Sodobne tehnologije

Opcijski 26-centimetrski (desetpalčni) visokoločljivostni zaslon kombiniranega instrumenta Digital Cockpit Pro prikazuje podatke o vozilu, kot sta hitrost in število vrtljajev – digitalno in z možnostjo individualnega konfiguriranja.

Prilagodljiva notranjost

Pri podrti zadnji sedežni klopi je v prilagodljivi notranjosti novega T-Crossa na voljo 1.281 litrov prtljažnega prostora.

Katere največje novosti prinaša novi VW T-Cross, nam je zaupal tudi Miha Glavaš, vodja prodaje za nova vozila Volkswagen pri Porsche Inter Auto.

"Novi T-Cross je vizualno in tehnično nadgrajen, zunanji dizajn je še bolj simpatičen. Novi so serijski LED-žarometi in zadnje LED-luči. Poleg tega je notranjost opremljena z močno izboljšano armaturno ploščo z izpopolnjeno novo generacijo multimedije. Tudi serijska oprema je precej obsežnejša: pri novem T-Crossu najdemo že v osnovnem paketu naslednjo moderno opremo: LED-žaromete (namesto halogenskih), nove LED zadnje luči, kamero, dinamični prikaz prometnih znakov, digitalne merilnike in novi multimedijski zaslon. Paketi opreme so: T-Cross, 4ALL, T-Cross Style in T-Cross R-Line. Že takoj ob začetku predprodaje smo prejeli veliko naročil, kar že samo po sebi pove, da je prenovljeni T-Cross izjemno zaželjen. To je samo še dodatna potrditev vseh novosti," pravi Miha Glavaš.

Novi Volkswagen T-Cross motorji, paketi opreme, barve

Novi T-Cross je v prodaji s tremi učinkovitimi turbobencinskimi motorji (TSI). Na voljo so v različicah z močjo 1.0 TSI s 70 kW oz. 95 KM, 1.0 TSI s 85 kW oz. 115 KM in najmočnejši 1.5 TSI z močjo 110 kW oz. 150 KM. Izbirati je mogoče med štirimi izvedbami opreme: T‑Cross in Life ter dvema vrhunskima izvedbama Style (elegantni paket opreme) in R-Line (športni paket opreme). Na voljo so trije novi odtenki – sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča). 

Novi VW T-Cross motorji – tehnični podatki

Motor

Menjalnik

Moč kW (KM)

1.0 TSI 70 kW (95 KM)

5-stopenjski ročni

70 kW (95 KM)

1.0 TSI 85 kW (115 KM)

6-stopenjski ročni

85 kW (115 KM)

1.5 TSI 110 kW (150 KM)

7-stopenjski DSG

110 kW (150 KM)

VW T-Cross Style v prozorno modri barvi | Foto: Porsche Inter Auto VW T-Cross Style v prozorno modri barvi Foto: Porsche Inter Auto

Novi VW T-Cross notranjost

Novi VW T-Cross je vsestranski prostorski čudež za družino in prosti čas. Notranjost modela T-Cross navdušuje s premišljenimi upravljalnimi elementi, uravnoteženo odmerjenim prostorom za do pet oseb, zadnjo sedežno klopjo, ki jo je mogoče vzdolžno premikati za 140 milimetrov, in maksimalno variabilnim prtljažnim prostorom. Ko so vsi sedeži zasedeni, kapaciteta T-Crossovega prtljažnika znaša od 385 do 455 litrov, če je naložen do višine zadnje sedežne klopi.

Najmodernejše digitalne tehnologije v notranjosti

V notranjosti vozila kakovostna armaturna plošča s površino, ki je mehka na dotik, in z elementi v umetnem usnju na armaturni plošči in vratih ustvarjajo ambient, v katerem se boste počutili nadvse prijetno. Pri izvedbah T-Cross Style in T-Cross R-Line raven udobja med vožnjo dodatno zvišujejo športno-komfortni sedeži, ki zagotavljajo tudi odlično stransko oporo. Poleg tega je na voljo veliko sodobne tehnologije: digitalni merilniki Digital Cockpit z 20,3-centimetrskim (osempalčnim) visokoločljivostnim zaslonom so vgrajeni že serijsko, kot dodatna oprema pa je med drugim na voljo navigacijski sistem Discover Pro. Funkcija brezžičnega polnjenja za pametne telefone je pri izvedbah Style in R-Line del serijske opreme.

Travel Assist omogoča bistveno več udobja

T-Cross je eden od redkih avtomobilov tega razreda na svetu, ki je opcijsko lahko opremljen s sistemom Travel Assist. Ta asistenčni sistem zagotavlja podporo pri vzdolžnem in bočnem vodenju vozila. Glede na spredaj vozeča vozila in dovoljeno hitrost lahko T-Cross s samodejnim pospeševanjem in zaviranjem popolnoma samodejno uravnava hitrost. Travel Assist lahko v okviru sistemskih omejitev pri uravnavanju upošteva tudi omejitve hitrosti, ovinke in krožišča. Hkrati lahko vozilo s pomočjo sistema Lane Assist ohranja vozni pas. Če je novi T-Cross opremljen z menjalnikom DSG, lahko samodejno vozi tudi s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

Nov zanimiv zunanji videz – Volkswagen T-Cross

Moderna zunanja oblika in sveže nove barve. Od zunaj je posodobljeni T-Cross takoj prepoznaven po novi zasnovi sprednjega in zadnjega dela z novimi vgrajenimi žarometi LED, dnevnimi lučmi LED in sklopi zadnjih luči LED. Matrični žarometi IQ.LIGHT LED so popolnoma nov Volkswagnov razvoj in so prvič na voljo pri T-Crossu. Modelski ponudbi so bile dodane tri nove, sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).

VW T-Cross R-Line v kraljevo rdeči barvi | Foto: Porsche Inter Auto VW T-Cross R-Line v kraljevo rdeči barvi Foto: Porsche Inter Auto

Nova visokokakovostna notranjost v novem

Nova generacija informacijsko-razvedrilnega sistema in visokokakovostna notranjost. Osrednji element v notranjosti novega T-Crossa je prostostoječi zaslon multimedijskega zaslona. Standardni zaslon na dotik meri po diagonali 8'', najvišja različica ima 9,2'' zaslon. Poleg tega bodo vse različice opreme zdaj standardno opremljene z digitalnimi merilniki. Tudi armaturna plošča v T-Crossu je bila popolnoma preoblikovana: tako kot pri večjih modelih VW ima armaturna plošča mehko oblazinjeno in bistveno kakovostnejše površinske materiale. Enako velja za obloge prednjih vrat različic Style in R-Line. Ročna klimatska naprava je serijsko vgrajena, samodejna klimatska naprava Air Care Climatronic z osvetljenimi drsniki na dotik pa je na voljo kot dodatna oprema.

Fotogalerija
1 / 3

Preverite tudi izjemno ponudbo Volkswagen

Bi radi menjali staro za novo? Hitro in preprosto:

  • odkup rabljenih avtov in hitra cenitev vozila,
  • dodatne ugodnosti "staro za novo",
  • ugodno financiranje in zavarovanje.

Vas zanimajo Volkswagen vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

  • Kontaktni center - 041 392 204

Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

• Gregor Janc, tel.: 01 58 25 385

• Kristjan Zavrl, tel.: 01 58 25 389

• Danijel Kastelic, tel.: 01 58 25 378

• Tomaž Anžin, tel.: 01 58 25 361

Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

• Suzana Likar, tel.: 05 61 16 534

• Faruk Lević, tel.: 05 61 16 531

Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

• Zdravko Gradišnik, tel.: 02 65 40 319

• Aljoša Leb, tel.: 02 65 40 336

• Mihael Mikolič, tel.: 02 65 40 337

• Rok Vočanec, tel.: 02 65 40 314

Akcijski pogoji Volkswagen

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31. marca 2024 oz. do razprodaje zalog. Preverite veljavnost akcije in podrobnosti pri Porsche Inter Auto.

*Višina bona je odvisna od modela in se razlikuje. *Izračun bona in mesečnega obroka je izključno informativne narave ter ni zavezujoč. Izračun je pripravljen po pogojih akcije "VWBON499FIX". Več o pogojih akcije lahko preberete na spletni strani https://www.porscheleasing.si/ponudba/financiranje/paketi-financiranja/ oziroma povprašate pri prodajnih svetovalcih. Pogoj je sklenjena pogodba o financiranju in sklenjeno zavarovanje vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d. o. o.

**Leasingojemalec je upravičen do bona za financiranja v obliki znižanja maloprodajne cene v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d. o. o. in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d. o. o. Več na www.porscheleasing.si.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot sta denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP in ne na uradni homologaciji. Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9,1-4,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO2. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Več na www.porscheleasing.si.

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO D. O. O. 

Ne spreglejte