Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 10. 2020,
9.12

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,91

11

Natisni članek

samozavest telo postava golota Ashley Graham

Ponedeljek, 19. 10. 2020, 9.12

3 leta, 7 mesecev

Zvezdnica z golo fotografijo sprla sledilce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,91

11

Manekenka za močnejše Ashley Graham je znana po tem, da rada pokaže svoje bujne obline, pa najsi bo pri tem oblečena ali slečena. Tokrat je objavila golo fotografijo, posneto pred ogledalom v kopalnici, ki je njene sledilce sprla med seboj.

"Golo veliko dekle," je Ashley Graham kratko in jedrnato zapisala ob fotografiji, na kateri gola stoji pred ogledalom, medtem ko si prsi spretno prekriva z roko, preostale intimne ženske dele pa je še bolj spretno skrila za umivalnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Čeprav je bila večina njenih sledilcev nad objavo navdušena – hvalili so jo, da je videti krasno in da jim je v navdih, ker sprejema svoje telo takšno, kot je – so se nekateri v komentarjih spraševali, kaj je pravzaprav smisel takšne objave. In ji celo očitali, da zgolj išče pozornost, hvalo ter odobravanje in da pravzaprav sploh ni samozavestna, kot to zagotavlja svetu.

Trendi Zvezdnica znova ponosno pokazala strije #video

"Koliko pozornosti človek potrebuje?? Moj Bog, nič več ni zasebno. Ashley, si prelepa ženska, a svetu te resnično ni treba videti gole. Nekatere stvari je treba ceniti v zasebnosti," je zapisala ena od sledilk. "Očitno je, da rada iščeš odobravanje drugih ljudi, ko gre za tvoje telo. V resnici nimaš rada ne sebe ne svojega telesa. To ni samozavest," pa je bila ostra druga. Nekateri so si celo upali pripomniti, da fotografija ni prav nič seksi oziroma estetska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looks like the spaghetti went straight to my butt 🍝

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Takšni komentarji so seveda sprožili pravo "instagramsko vojno komentarjev", saj so ji nato preostali oboževalci goreče stopili v bran. Za tiste, ki imajo težave s sprejemanjem svojega telesa, s sprejemanjem celulita, strij in nekaj odvečnih kilogramov, so objave zvezdnice namreč pravi balzam za dušo. Kar ji v komentarjih tudi pogosto povedo.

Trendi Med dojenjem pokazala (skoraj) vse

"Tako zelo si v navdih, da sploh ne morem tega zadosti poudariti. Zaradi ženske, kot si ti, ki se sprejema v vsej svoji lepoti, se potem dekle, kot sem jaz, ki se bori s sprejemanjem svojega telesa, malo bolje počuti v svoji koži. Hvala ti," je zapisala ena sledilka. Še bolj čustven pa je bil drug zapis, ki se je glasil: "Prvič: si zelo lepa. Drugič: niti sanja se ti ne, kako me takšna fotografija in mnoge druge opogumljajo. Pravzaprav tole zdaj pišem s solzami v očeh. Hvala ti, ker me opominjaš, da sem lepa prav takšna, kot sem, in da mi ni treba biti takšna, kot prikazujejo revije."

Ashley je sicer znana prav po tem, da ponosno pokaže svoje telo z vsemi "nepopolnostmi" vred. Tako ne skriva strij, ki jih je dobila med nosečnostjo, prav tako ne celulita. Nekaj njenih objav z Instagrama, ki so v velik navdih predvsem novopečenim mamicam, si oglejte v videoposnetku na vrhu članka.

Trendi Škrbasta zvezdnica: Tudi najboljšim se zgodi #video
Ne spreglejte