Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 1. 2021,
14.31

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

6

Natisni članek

zapleti lepotni posegi lepotna operacija Crystal Hefner

Petek, 8. 1. 2021, 14.31

3 leta, 4 mesece

Vdova Playboyevega mogotca: "Lepotnega posega skoraj ne bi preživela" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,58

6

Crystal Hefner je na svojem profilu na Instagramu razkrila, da je pred dobrim letom dni prestala lepotni poseg, ki je resno ogrozil njeno zdravje. Izgubila je namreč veliko krvi in operacija bi jo lahko celo stala življenja.

Lepotni poseg, kjer lepotni kirurg iz enega dela telesa vzame odvečno maščobo in jo vbrizga nekam drugam, pri Crystal Hefner, vdovi Playboyevega mogotca Hugha Hefnerja, ni šel povsem po načrtu. Zaradi zapletov je 34-letna manekenka izgubila precej krvi in pristala v bolnišnici, je razkrila na svojem profilu na Instagramu. Neljubi dogodek se ji je pripetil jeseni 2019, a je o njem javno spregovorila šele zdaj.

"16. oktobra sem imela poseg premestitve maščobe in posega skoraj ne bi preživela. Izgubila sem namreč polovico vse krvi v telesu in končala v bolnišnici na transfuziji. Počasi sem se postavljala na noge in zdaj se končno spet počutim v redu," je začela dolg zapis, ki ga je pospremila s fotografijo, na kateri ima oprsje zavito v povoje, kar nakazuje na to, da si je s pomočjo lastne maščobe skušala oblikovati prsi.

Cooper Hefner in Hugh Hefner
Trendi Od Playboyeve graščine do senata

Crystal se je namreč pred štirimi leti odločila, da se znebi vsega umetnega v svojem telesu, tudi silikonskih prsnih vsadkov. Prav tako je odločena, da njen zunanji videz ne bo več tisto, kar jo bo definiralo in na podlagi česa si bo gradila kariero. Tako zadnjih nekaj let tudi močno nasprotuje temu, da so ženske v sodobni družbi še vedno pogosto predstavljene kot spolni objekt.

 


"Naša družba je past, v kateri se ženske pogosto počutijo slabo v svoji koži. Filmi (84,9 odstotka jih ustvarijo moški) to samo še poslabšajo. Družbena omrežja prav tako poslabšajo vse skupaj. Enako velja za oglase. Ljudje, katerih fizični videz je nenaraven, poslabšajo to. Nemogoče je zadostiti lepoti, kot jo definira naša družba. Ženske so preveč seksualizirane. To vem iz lastnih groznih izkušenj. Deset let je moja vrednost temeljila na tem, kako dobro sem videti. Za svoj izgled sem bila nagrajena in z njim sem služila. Še danes moram samo sebe opominjati, kaj je tisto, kar me dela vredno, pa nima ničesar z mojim izgledom," je še zapisala.

Hugh Hefner, Jared Leto
Trendi O Hughu Hefnerju bodo posneli film, igral ga bo Jared Leto

Pa vendar je njen profil na družbenem omrežju Instagram še vedno poln objav, na katerih v ospredje postavlja svoj videz. Nekaj si jih lahko ogledate v videoposnetku na vrhu članka.

Ne spreglejte