Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Nedelja,
8. 5. 2022,
22.32

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,45

1

Natisni članek

bodybuilding

Nedelja, 8. 5. 2022, 22.32

2 leti

Ne more več hoditi: Izklesani zvezdnik zadet skočil skozi okno

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,45

1

Calum von Moger | Marsikdo je prepričan, da je 31-letni Calum Von Moger, ki je v zadnjih letih magnet za težave, zaradi domnevne odvisnosti od mamil že zapravil zelo obetavno kariero.  | Foto Instagram

Marsikdo je prepričan, da je 31-letni Calum Von Moger, ki je v zadnjih letih magnet za težave, zaradi domnevne odvisnosti od mamil že zapravil zelo obetavno kariero.

Foto: Instagram

Avstralec Calum von Moger, eden najbolj prepoznavnih obrazov scene bodybuildinga na družbenem omrežju Instagram, kjer mu sledijo več kot trije milijoni uporabnikov, je v petek popoldne skočil skozi okno v drugem nadstropju stanovanjskega poslopja in si pri tem tako hudo poškodoval hrbtenico, da je pristal v intenzivni negi. Von Moger po navedbah dobro obveščenih virov ne more hoditi, v času dogodka pa naj bi bil pod vplivom metamfetamina. 

"Incident se je zgodil, ker je bil zadet od metamfetamina. Brez razloga je skočil skozi okno - ne skozi odprto okno, ampak skozi šipo. Ob pristanku si je hrbtenico poškodoval tako hudo, da ni mogel več hoditi. Trenutno je v intenzivni tegi," je dogodek opisal Nick Trigili z YouTube kanala Bodybuilding & BS, ki se sklicuje na vire blizu Von Mogerja. 

31-letni Calum Von Moger je sredi prejšnjega desetletja veljal za enega najbolj perspektivnih bodibilderjev v Avstraliji in na svetu. Njegova prepoznavnost na družbenem omrežju Instagram in na YouTubu ga je odpeljala tudi v Hollywood, kjer je v filmu Bigger (2018) upodobil legendarnega Arnolda Schwarzeneggerja.

V zadnjih letih naj bi Von Moger zapadel v spiralo odvisnosti od prepovedanih drog, njegova šibkost naj bi bil metamfetamin. Zaradi mamil se je pred kratkim tudi sprl s starši in se izselil iz njihove hiše.

Glavni razlog za razkroj Von Mogerjevega osebnega življenja je po prepričanju mnogih poškodba bicepsa, ki jo je pravzaprav po neumnosti staknil ob koncu leta 2017 in ki je močno vplivala na njegovo profesionalno kariero v bodybuildingu. 

Ne spreglejte