Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 6. 2016,
11.55

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Vsebino omogoča Unior, d. d., Program Turizem

Foto: Unior 

Natisni članek

advertorial Unior terme zreče Rogla

Sreda, 1. 6. 2016, 11.55

3 mesece, 1 teden

Adrenalinski zmenek na sankališču Zlodejevo (partner se pelje gratis - izberite kupon)

Vsebino omogoča Unior, d. d., Program Turizem

Foto: Unior 

Foto: Thinkstock

Nekateri si poletja ne predstavljajo brez plavanja in hlajenja v bazenih, drugi ga raje izkoristijo za aktivna doživetja v naravi. Ne glede na to, kam spadate, obiščite Zreško Pohorje. Čaka vas presenečenje.

Modre počitnice za vse, ki si poletja ne predstavljajo brez vodnih aktivnosti

Vam misli odtavajo na lepše, ko vam kdo omeni bazen, plavanje, sprostitev v wellnessu …? Potem si brez dileme letos privoščite modre počitnice, saj ste najbrž vso zimo čakali, da temperature narastejo, vi pa brezskrbno skočite v bazen. Poletje je že skoraj tu in čas je, da poiščete idealno destinacijo za letošnji oddih.

Prijetne počitnice doživite v Termah Zreče, kjer vas vabijo s ponudbo, ki bo všeč tako posameznikom kot parom ali družinam z otroki. Kopanje v termalnih bazenih ne bo le zabavno, temveč tudi sproščujoče in blagodejno za vaše počutje. Če želite, da je vaš dopust letos nekaj posebnega, pa si preberite nekaj naših namigov, kaj početi.

Izpolnite obrazec spodaj in se potegujte za kupon ugodnosti - izberite razvajanje v termah ali noro adrenalinsko dogodivščino.

 | Foto:

Namig za popolne počitnice v Termah Zreče:

#1 Preizkusite zdravilne učinke pohorske šote. Ste že slišali za pohorsko šoto? Ta je naravni vir zdravja in dobrega počutja, ki ga odlikujeta njegova ekološka čistost ter učinkovitost pri zdravljenju in lajšanju revmatičnih in drugih obolenj. Starost pohorske šote ocenjujejo na 10.000 let. Njen zdravilni učinek blagodejno deluje pri boleznih gibalnega sistema, ginekoloških, uroloških, internističnih ter psihosomatskih boleznih. Tudi če nimate tovrstnih težav, uživajte v njenih zdravilnih učinkih, saj vas bo sprostila in navdala s svežo energijo.

#2 Wellnes in spa. Če ste v termah, seveda ne gre brez tovrstnega razvajanja. Sami ali z družino – privoščite si nekaj časa le zase. Terme Zreče vas vabijo, da preizkusite njihove wellness storitve. V Idili wellness & spa centru se vam bo čas ustavil in skrbi razblinile, za popolno sprostitev pa bo poskrbelo razvajanje iz štirih svetov, ki so unikatni vsak v svoji tradiciji in tehniki dotikov ter v značilnih vonjih – Natura, Sawaddee, Romatika ter Beauty & Spa.

#3 Nordijska hoja je ena najbolj učinkovitih, celovitih, varnih in dostopnih telesnih aktivnosti, primerna za ljudi vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti. Z izkušenim vaditeljem nordijske hoje se odpravite okoli Zreškega jezera ter izboljšajte svojo aerobno vzdržljivost, povečajte moč rok in gibljivost. Nadihali se boste svežega zraka in se vrnili napolnjeni s svežo energijo, ki vam jo da narava. Še skok v bazen in dan bo popoln.

#4 Izlet po okolici: V okolici Zreč je veliko možnosti za sprehode in oglede lokalnih znamenitosti. Kaj videti? Podajte se na Brinjevo goro, ki je bila poseljena že pred štiri tisoč leti, v gostišču Zimrajh si privoščite odlično kavico na rimskem pokopališču, obiščite vinsko klet Zlati grič, ki je ena največjih in najsodobnejših v Evropi, stopite med razvaline Konjiškega gradu, sprehodite se skozi staro mestno jedro Slovenskih Konjic ter se v Žički kartuziji ustavite v nekdanjem domovanju kartuzijanov.

Paket Modre počitnice vključuje:

  • raznolik zajtrk za dober začetek dneva,
  • večerjo s pestrim izborom regionalnih jedi,
  • Vital večerjo z izbranimi jedmi iz lokalnega okolja (vsak torek in petek),
  • neomejeno kopanje v termalnih bazenih,
  • 1 vstop v Savna vasi z vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami po programu,
  • 1 vstop dnevno v Savna vas za goste hotela Atrij,
  • 1 spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo na Rogli za otroke,
  • raznoliko animacijo z žabcem Zrečkom.

Več o paketu.

Ne gre brez aktivnosti v naravi? Za vas so zelene počitnice!

Če ste eden izmed tistih, ki bi radi med počitnicami izkoristili čas, da si dodobra poženete kri po žilah, si izberite destinacijo, ki vam to tudi kar najbolje omogoča. Za vas so torej počitnice, obarvane zeleno, kjer vas obdaja neponovljiva narava in vam ponuja doživetja po vaši meri.

Vse to in še več boste našli na Rogli, kjer imate vedno možnost doživeti nekaj aktivnega in zabavnega. Odločite se lahko med več aktivnostmi v naravi, spodaj pa nekaj idej, česa letos ne gre prezreti.

 | Foto:

Namig za popolne počitnice na Rogli:

#1 Sankališče Zlodejevo. Vsi navdušenci nad adrenalinskimi aktivnostmi bodo imeli tu res veliko početi. Raj na Zemlji boste našli na 1.360 metrov dolgem vijugastem sankališču, po katerem se drvi vse leto. Vožnja na udobnih saneh, z varnostnim pasom za eno osebo ali par, še dolgo ostane v lepem spominu. Ko se z vlečnico vrnete na začetek, si na tirnice zaželite vedno znova in znova. Adrenalinska vožnja zagotavlja noro zabavo za vso družino. 

#2 Ogled naravnih znamenitosti. Rogla je drugi najvišji vrh Pohorja, obdana z raznoliko naravo pa obiskovalcem nudi številne možnosti za raziskovanje, odkrivanje kulturnih spomenikov in tradicionalne kulinarike. Kaj videti? Odpravite se do največjega visokega barja v Sloveniji – Lovrenških jezer z 20 jezerci, skozi pragozd Šumik se vzpnite na Osankarico in si oglejte muzejsko zbirko o Pohorskem bataljonu, obiščite zavarovano Črno jezero, ki je staro že več kot osem tisoč let, na Skomarju, najvišje ležeči strnjeni vasi v Sloveniji, si oglejte tipičen primer pohorske arhitekture ter pokukajte k jelenom na farmo jelenov Arbajter.

#3 Bike park Rogla. Ste navdušen kolesar, ki si rad po žilah požene adrenalin? Potem je Kolesarski park na Rogli kot nalašč za vas. Na vrhu Planje vas inštruktorji gorskega kolesarjenja seznanijo s pravilnim nagibanjem skozi zavoje, potiskanjem kolesa čez neravnine ter lovljenjem ravnotežja na ozkih odsekih. A preden se spustite po več urejenih progah, ki tečejo med stoletnimi pohorskimi smrekami, se preizkusite na poligonu za začetnike in otroke. Vse proge omogočajo tekočo vožnjo in so tako prevozne z vsakim kolesom, pri čemer so najbolj priporočena tista, namenjena spustu, oziroma t. i. "freeride". V Kolesarskem parku na Rogli lahko srečate tako rekreativne gorske kolesarje in začetnike kot tudi vrhunske kolesarje in člane ekipe Unior Tools Team, ki tekmujejo v svetovnem pokalu gorskega kolesarstva.   

Paket Zelene počitnice vključuje:

  • raznolik zajtrk za dober začetek dneva,
  • večerjo s pestrim izborom regionalnih jedi,
  • kopanje v bazenu hotela Planja,
  • 1 vstop v savne Wellness centra Planja v času bivanja,
  • neomejen vstop v savne gorskega Wellness centra Natura za goste hotela Natura,
  • 1 spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke v času bivanja,
  • Pohorsko večerjo z izbranimi jedmi iz lokalnega okolja (vsak četrtek in nedeljo),
  • termalna doživetja v bazenih Term Zreče (50 % ugodneje),
  • izposoja kolesa ali palic za nordijsko hojo v času bivanja pri bivanju 4 dni/3 noči,
  • razigrano animacijo po Zlodejevem urniku.

Več o paketu.

Presenečenje: kupon ugodnosti v Termah Zreče ali na Rogli – za vse!

Ste izbrali svoje počitnice? Podarjamo vam kupon ugodnosti za noro doživetje v Termah Zreče ali na Rogli. Spodaj izberite kupon, ki ga želite unovčiti, in prejeli ga boste na recepciji vašega izbranega hotela.

S klikom na spodnja kupončka izberite svoje darilo! Izbirate lahko med:

a) adrenalinsko vožnjo na sankališču Zlodejevo,

b) razvajanjem z izjemno blagodejno pohorsko šoto.

 

 

Ne spreglejte