Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 6. 2008,
10.45

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 5. 6. 2008, 10.45

3 leta, 9 mesecev

Hotel Savica – vsem v veselje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Na Bledu je odprl vrata prvi družinski hotel v Sloveniji, Hotel Savica, kjer posebno pozornost namenjajo družinam z otroki, za katere so pripravili številne ugodnosti.

V hotelu so na voljo posebne med seboj povezane družinske sobe, v katerih lahko bivata dva odrasla in do trije otroci. Sobi za starše in otroke sta povsem ločeni in opremljeni vsaka s svojo kopalnico, s čimer je zagotovljeno potrebno udobje. Za družine, ki si želijo več svobode pri preživljanju dopusta, je na voljo tudi 14 apartmajev, opremljenih s kuhinjo. Sobe v živahnih barvah, svetli odtenki lesa in prostorni balkoni obljubljajo nadvse prijetno bivanje.

Z mislijo na najmlajše …

Za otroke v Hotelu Savica pripravljajo številna presenečenja. Za najmlajše so v hotelu opremili igralnico, kjer vsak dan poteka brezplačen animacijski program. V Labodkovem klubu jih pričakujeta prijazna Vila Milina in šaljivi Labod Zaki, ki jih bosta naučila številne nove igre, jim v Vilinski delavnici pomagala ustvariti čisto svojo majico ali pa bosta skupaj z njimi prenočila v taboru Pod hrastom.

… in s posluhom za starše

Da bi družine v Hotelu Savica lahko preživljale čim bolj brezskrbne dni, so v hotelu poskrbeli tudi za številne druge pozornosti. Tako si je moč brezplačno izposoditi previjalne podloge, otroške posteljice, zaščite za vtičnice, pručke za kopalnico, otroške kadice in drugo potrebno opremo. Proti plačilu je zagotovljeno otroško varstvo. Na potrebe otrok so mislili tudi hotelski kuharji. V Hotelu Savica je gostom na voljo prijetno opremljena zajtrkovalnica, penzionske večerje in dnevne obroke pripravljajo v sosednjem Hotelu Golf, povsod pa so na voljo posebni otroški meniji. V Hotelu Golf lahko gostje Hotela Savica tudi brezplačno koristijo termalne bazene Wellnessa Živa.

Ugodne družinske počitnice

Za 2-dnevni paket s polpenzionom, ki velja do 11.7.2008, bosta dva odrasla odštela 276 EUR, dva otroka do 12. leta pa v spremstvu dveh odraslih v Hotelu Savica bivata brezplačno. Za vse, ki se od Hotela Savica ne bodo mogli tako hitro ločiti, pa so na voljo tudi paketi za daljša bivanja.

Kontakt: Hotel Savica, Cankarjeva 6, 4260 Bled, tel. 04 579 19 00, faks 04 579 19 01, e-pošta: reservations.savica@hotelibled.com, www.hotel-savica.com.

Ne spreglejte