Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 11. 2012,
14.53

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 13. 11. 2012, 14.53

8 let, 1 mesec

Top 5 uničevalcev spolnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Popestrite vajino spolno življenje in se znebite tistih motečih dejavnikov, ki ga uničujejo.

Niti predstavljati si ne morete, kaj vse uničuje vašo željo po seksu. Pomagali vam bomo, da bo v naslednjih nekaj dneh vaše spolno življenje spet bombastično.

1. Znebite se flanelastih pižam: Drage dame, povsem razumemo, da se v topli, mehki in razvlečeni pižami počutite zelo udobno, vendar ne pozabite na svojo seksi plat. To ne pomeni, da morate biti vsak dan popolne kot iz kakšne modne revije. Ne pozabite na svojo ženstvenost, vsak dan mu pokažite svoje atribute, zato jih ne skrivajte za debelimi sloji pižam in trenirk.

2. Čistoča in urejenost: Dragi moški, ne pozabite na osnovno higieno. Ženske so zelo občutljive na čist videz svojih partnerjev. To ne pomeni, da se morate poženščiti in dolge ure preživljati pred ogledalom z različnimi kozmetičnimi pripomočki. Dovolj bo, če se boste redno prhali, brili in preoblačili. Ženske obožujejo vonj po svežem moškem!

3. Videoigrice, telefoni, računalniki, TV: Sodobna tehnologija nas popolnoma odtujuje, postajamo prazni individuumi, odvisni od različnih elektronskih naprav, namesto da bi se ustavili, ozrli drug v drugega in poiskali tista najgloblja čustva, ki nas povezujejo, zato proč z vso to kramo. Posvetita se drug drugemu in ne dovolita, da bi te elektronske igračke razjedale vaše razmerje.

4. Razmetana spalnica: Naj bo vajino intimno gnezdece privlačno in vabljivo. Kupita novo posteljnino, spalnico lahko že z majhnimi dodatki spremenite v pravo "seksi sobo". Naj bo pospravljena, zelo intimna in okrašena s pravimi romantičnim dodatki. Ulezita se v toplo, svežo in dišečo posteljo, ki bo prebudila vajine čute in vaju odpeljala v novo spolno pustolovščino.

5. Gospodinjska opravila: Lahko tudi počakajo! Ženske prevečkrat podležejo pritiskom gospodinjskih opravil, namesto da bi nekoliko več časa posvetile svojemu partnerju. Po drugi strani pa bi njihovi moški lahko večkrat pomagali in tako bi obema ostalo več časa za … marsikaj lepega in erotičnega.

Ne spreglejte