Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 7. 2014,
14.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 31. 7. 2014, 14.48

8 let

To je slačifant, ki ste si ga vedno želeli (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste naveličani zabav, ki bi morale biti sicer namenjene vam, a se s svojim konceptom niti malo ne približajo vašim željam? Bo nova start-up ideja, ki so jo zasnovale ženske, to spremenila?

Zgodba o storitvi ManServants, ki ponuja moške strežnike, se začne v ameriškem mestu, ki slovi kot kreativni bazen svetovne start-up scene, San Franciscu. Idejo o storitvi, ki bo, kot kaže, uspela ne le na lokalni, temveč tudi na globalni ravni, so zakuhale prijateljice, ki so si ob priložnostih, kot je dekliščina, zaželele drugačne zabave, kot jo lahko ponudijo slačifantje. Namesto slačifanta najemite pravega gentlemana Vizija mladega podjetja je, kot pravijo njegove ustanoviteljice, "opogumiti ženske, naj postavljajo pravila, takšna, ki se jih bodo strežniki nato držali". Namesto da najamete slačifante, ki se znajo pogosto opotekati na meji estetskega, tako v paketu MenServants dobite prave, uglajene gentlemane, ki se uklonijo prav vsaki vaši želji. Tak, kot si ga želite le vi Med glavnimi aktivnostmi, ki vam jih ponujajo uglajeni fantje z, kot trdijo dekleta, izklesanimi postavami, so: držanje dežnika, strežba pijače, masaža, fotografiranje selfiejev in varovanje pred nadležnimi žurerji, ki bi vas in vašo družbo nadlegovali v klubu med plesom.

Seveda je sveža storitev popolnoma prilagodljiva. Na spletni strani podjetja ob oddaji naročila storitve navedete, kako želite, da je vaš služabnik videti, kaj naj nosi, kako naj se obnaša in celo to, kako naj mu bo ime. Če si torej želite, da vam streže (namišljeni) Ryan Gosling, je to zdaj mogoče. Zanimanje vzbudili z viralnim videom Novonastalo start-up podjetje je pozornost lokalne in svetovne javnosti pritegnilo z viralnim videom, kjer do potankosti naslikajo razloge za osnovanje omenjene storitve in podajo primer, kako bo ta videti septembra, ko bo storitev v San Franciscu tudi uradno na voljo.

Ne spreglejte