Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 12. 2012,
10.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 11. 12. 2012, 10.39

8 let

Skrivnost za zadovoljujočo spolnost je ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
... predvsem v tem, da spoznaš potrebe svojega partnerja, razkriješ svoje, si zaupaš in redno seksaš - brez izgovorov!

Popolno spolno življenje ne obstaja samo na velikem platnu, je uresničljivo in ga doživljajo celo vaši prijatelji. Pot do takšnega erotičnega raja ni zelo dolga, kaj šele zakomplicirana. Potrebno je le nekaj začetne angažiranosti.

Seks na koledarju Včasih ne gre drugače, kot da svoje spolne seanse preprosto načrtujete. Čeprav takšni vnaprej dogovorjeni spolni odnosi niso prav nič spontani, so včasih, predvsem pri parih, ki so skupaj več let, nujni. Prevečkrat se namreč zgodi, da partnerja pozabita na intimnost in na tiste vznemirljive občutke, ki so ju na začetku spojili. Po drugi strani pa: a ni celodnevno čakanje na večerni seks prav vzburljivo?

Zaupajta si Osnova vsakega intimnega odnosa je v medsebojnem zaupanju. Dosegli ga boste z odprtimi pogovori in predvsem angažiranim poslušanjem. Ko bosta čutila, da sta postala zaveznika, bo vajina spolnost bolj čista, iskrena in tudi bolj vroča!

Popoln kviki Z leti in po rojstvu otrok je časa za spolnost vedno manj. Zato je pomembno, da čim bolj izkoristite tistih 20 minut časa, ki jih imate na razpolago. Hitra in zelo čutna predigra ter sveža lokacija za vašega kvikija je recept za spolnost, polno zadovoljivih vrhuncev.

Ljubezenski šepet Z leti lahko postane spolnost precej mehanična in avtomatična, zato je nujno, da vanjo kdaj pa kdaj vpeljete tudi kakšno novost. Tudi tako, da svojega partnerja med samim seksom presenetite z vročimi besedami, spodbudami ali celo pohvalami. Besedno vzburjanje je zelo učinkovito. Poskusite.

Eksperimentirajte Od ljubezenskega šepeta do uresničevanja največjih spolnih fantazij je le en korak, ki zahteva le nekaj drznosti in kanček poguma. Poskusita kar takoj!

Brez izgovorov Pari imajo cel seznam izgovorov, zakaj ne morejo seksati. Večinoma gre za povsem neupravičene izgovore, ki služijo samo kot zelo uspešno izogibanje intimnosti. Življenje brez redne spolnosti lahko zelo hitro pride v navado in še preden se boste dobro zavedali, boste živeli v pravi spolni suši, iz katere je potem povratek zelo težek. Veliko lažje bo, če boste svojo spolno življenje negovali sproti, dan za dnem. Nikakor si ne dopustita, da bi se polenila!

Tudi zunanjost je pomembna Čeprav je slišati precej plehko, je realnost pač takšna, da ljudje še vedno gledamo in ljubimo tudi skozi poglede. Zelo težko nas bo privlačil nekdo, ki se je v zadnjih letih močno zanemaril. Ljubezen je večslojna in čeprav partnerja ljubimo in spoštujemo, je ključno, da nas tudi fizično privlači. Zato živite zdravo in bodite aktivni. Tako pridobljena energija vas bo napolnila tako z notranjo kot tudi zunanjo lepoto. Aktiven človek je tudi samozavestnejši – to pa privlači!

Ne spreglejte