Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 2. 2011,
14.08

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 4. 2. 2011, 14.08

8 let, 1 mesec

Samski za valentinovo: preživite ga z nasmehom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste pred kratkim postali samski in se zaradi bližajočega praznika zaljubljencev počutite še bolj osamljene in zapuščene? Nikar!

Najprej se poskušajte zavedati, da v resnici niste edini, ki ste se znašli v takšnem položaju, predvsem pa dejansko niste sami. Valentinovega ne praznujemo zgolj s partnerjem, svojo naklonjenost lahko izkazujemo tudi svojim prijateljem oziroma vsem tistim, ki nam tako in drugače nekaj pomenijo, nam znajo seči v srce in polepšajo naš vsakdan. A če se 14. februarja vendarle ne znate soočiti vsaj s kančkom optimizma, vam ponujamo nekaj predlogov, kako ga lahko preživite in se pri tem celo imate dobro.

1. Odpotujte: odpravite se iz mesta in od komercialnega pritiska tega praznika. Zaprite se v svoj svet in se osvobodite bremena, ki vam ga predstavlja valentinovo. Pojdite na deželo ali še bolje – v naravo. Spojite se z naravnimi lepotami, zadihajte svež zrak, občutite svoj jaz, poglobite se vase in uživajte sami s sabo. Znebite se grenkobe, ki jo je prineslo konec razmerja, odprite se za nove možnosti, ki vam jih v prihodnosti lahko ponudi življenje.

2. Zberite svoje samske prijatelje in se odpravite na kakšno zabavo, lahko celo organizirate "nevalentinovo" zabavo.

3. Kuhajte: kuhanje je vedno bolj trendi. Pobrskajte po najbolj raznolikih receptih in si ustvarite popoln meni. Opazili boste, da je kuhanje lahko prav sproščujoče, predvsem, če vas ne preganja čas. Še bolje bo, če boste k sebi povabili kakšno dobro prijateljico in boste skupaj uživale ob vaših dobrotah.

4. Smučanje: še niste šli sami na smučanje? Ne veste, kaj zamujate. Poskusite, na valentinovo gotovo ne bo gneče na smučišču. Če čez dan nimate časa, pa pojdite na nočno smučanje. Če se bojite samote, s seboj povabite kakšne prijatelje.

5. Nočno sankanje: Slovenija ponuja mnogo priložnosti za zimsko adrenalinsko udejstvovanje. Sankanje sredi noči vam bo gotovo razbistrilo misli in v vas prebudilo nekaj optimističnega smeha.

Ne spreglejte