Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 11. 2012,
14.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 26. 11. 2012, 14.38

8 let

Profesorji bi se božali, mehaniki pa zaspali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ste se kdaj vprašali, ali poklic zaznamuje dogajanje v postelji? Spletna stran Redbook razkriva, kaj vse se dogaja med rjuhami po seksu.

Seksualna terapevtka Linda de Villers trdi, da ima raziskovanje povezave med hobiji in poklici moških in njihovimi posteljnimi spretnostmi res smisel. Mehanik, ki pregleduje in popravlja avtomobile, naj bi znal še kako dobro raziskati in obnoreti žensko. Kaj so še pokazali rezultati spletne strani Redbook?

Uniformiranim moškim primanjkuje malce pustolovskega duha v postelji, a so njihove partnerice zadovoljne in zadovoljene zaradi njihovih spretnosti. Če se boste zapletle s prodajalci, si lahko obetate pogosto uporabo spolnih igračk. Seksa si želijo vsak dan, vendar pa z njimi ne boste doživele maratonov.

Tovarniški delavci ne seksajo pogosto, rezultati ankete pa kažejo, da ženske nad njihovimi skromnimi sposobnostmi v postelji niso navdušene. So pa zato profesorji in inštruktorji dobri v predigri. Z njimi bo seksa v izobilju. Čeprav niso posebej vzdržljivi, pa se partnerici odkupijo z božanjem po seksu.

Zdravniki so, sodeč po Redbooku, nežni, romantični in dobri ljubimci. Njihova posebna vrlina, s katero se lahko pohvalijo, je oralni seks. Odnos z njimi traja kratek čas, prav tako so slabši v predigri. Kljub temu je njihovo seksualno življenje redno in aktivno, obenem pa se zavedajo, da je seks zdrav.

Pri mehanikih boste prišle na račun vse tiste, ki dajete poudarek predigri. Najbolje se izkažejo pri oralnem spolnem odnosu, saj jim motorične sposobnosti jezika niso neznanka. Po seksu naj vas ne preseneti, če bo zaspal.

Za umetnike naj bi veljalo, da so najboljši ljubimci. Naredili bodo vse, da bo njihova partnerica doživela vrhunec. Radi se božajo, vendar kljub temu predigri posvečajo premalo časa. Dobri so v oralnem seksu. Včasih se ljubimkam umetnikov lahko celo zazdi, da jim je lastno seksualno zadovoljstvo najpomembnejše.

Kreativnost v postelji in zadovoljenje s spolnimi igračkami vam bodo nudili inženirji in arhitekti. Njihova misija je zadovoljiti žensko. In katerega ste izbrale ve?

Ne spreglejte