Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 12. 2013,
8.53

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 4. 12. 2013, 8.53

6 let, 7 mesecev

Obudite strast v spalnici!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Število moških, ki se soočajo z erektilnimi motnjami, se iz leta v leto povečuje. Težave z erekcijo veljajo za eno najhujših nočnih mor vsakega moškega.

Danes erektilne motnje ne veljajo več za tabu. Na njihov pojav vpliva tudi današnji slog življenja; občutki ob nezmožnosti doseganja ali obdržanja erekcije pa izredno negativno vplivajo na spolno aktivnost. Po nekaterih podatkih ima v Sloveniji že vsak peti moški težave z erekcijo, po 50. letu so te težave še pogostejše in so povezane tudi z zdravstvenimi težavami.

Čeprav so omenjene težave lahko tudi hud udarec na samozavest partnerja in v končni fazi tudi partnerice, pa lahko težave tudi omilimo. Veliko namreč lahko storimo kar sami. Med pomembnejša vzroka za slabšo erekcijo spadata prekomerno uživanje alkohola in kajenje. Do izboljšanja erekcije lahko pridete tudi s položajem pri seksu, in sicer s položajem, pri katerem je moški zgoraj ali zadaj, ko na čvrst penis vpliva povečanje pretoka krvi. Nekateri pri omenjenih težavah – poleg zaščitnega dejavnika – celo svetujejo uporabo kondoma, saj zmanjša preobčutljivost penisa.

Do boljše erekcije lahko pridete tudi s telovadbo. Na seznam telesnih aktivnosti vpišite še trebušnjake in keglove vaje za moške, pomemben dejavnik pa je tudi hrana. Veliko dobrega lahko storimo s spremembo jedilnika, torej s prehrano, ki vsebuje veliko hranilnih snovi. Kot možna rešitev pa se ponujajo tudi zeliščni prehranski dodatki, BoudoirDreams nudi te v obliki kapsul ali žvečilnih gumijev. Zeliščna prehranska dopolnila BoudoirDreams vsebujejo izjemno kakovostne sestavine naravnih zelišč, ki omogočajo aktivno formulo za potenciranje erekcije, vzburjenja in intenzivnosti spolnega doživetja. In v nasprotju z nekaterimi drugimi izdelki, dostopnimi na trgu, ne povzroča nevarnih stranskih učinkov. Gre pravzaprav za naravno alternativo modri tabletki, pri tem pa je pomembna pravilna uporaba. Izdelki BoudoirDreams, ki so na voljo v petih različnih sestavah – tri so namenjene za moške, dve za ženske –, so namreč naravni stimulans za spolnost in ne zdravilo, kar pomeni, da potencirajo naravno spolno slo, intenzivnost, doživljanje, erekcijo in vzdržljivost, ne pa da jo povzročajo. Tudi ženske bodo tako s pomočjo prehranskih dopolnil BoudoirDreams lahko sproščeno uživale v spolnosti. Pomagale jim bodo tudi pri doseganju orgazma, ki je pri ženskah pogosto največja težava v spolnosti. Obsežna raziskava o spolnem življenju Slovencev je leta 2011 namreč pokazala, da kar tretjina Slovenk nikoli ne doživi orgazma med spolnim odnosom, druga tretjina pa vrhunec doživi le občasno.

BoudoirDreams je registriran in prijavljen kot prehransko dopolnilo
na Ministrstvu za zdravje Slovenije in je testiran izdelek v skladu z EU direktivami.

Vsebino omogoča BoudoirDreams

Ne spreglejte