Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 1. 2014,
21.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 23. 1. 2014, 21.07

8 let

Najslabše, kar lahko moški naredi med seksom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Niso samo ženske tiste, ki lahko med seksom pokvarijo užitek, tudi moškim to uspe brez posebnega truda. Pa poglejmo, kaj je tisto, kar ženske najbolj moti.

Ni kavalir Moški so nagnjeni k temu, da se jim nekatere malenkosti zdijo čisto nepomembne, saj lahko seksajo, ne da bi si slekli nogavice, si obrili strnišče, ki praska, ali nadaljevali seks, medtem ko prebirajo pravkar prejeti sms. Najhujše pa je, če ne opazijo najbolj pomembne stvari – ženskega klitorisa, ga preskočijo ali pa zgolj narobe obdelujejo. Malce več pozornosti je zelo zaželeno.

Ne vrača uslug Narcisoidnež, ki meni, da se ves svet vrti okoli njega, se bo tudi med seksom vedel enako. Zanimal ga bo le njegov lastni užitek in nima ne želje ne volje, da bi "vračal usluge" svoji partnerici, ob tem se lahko celo dolgočasi in izgubi erekcijo, ker sam takrat ni v središču pozornosti. Skratka moški, ki ga je treba slepo oboževati, če si ženska želi ostati z njim.

Prostaškost Saj ne, da bi bila prostaškost v seksu prepovedana, celo zaželena je lahko, če se partnerja o tem strinjata. Moški, ki preseneti žensko z zmerjanjem ali šeškanjem po zadnji plati, veliko tvega: ali bo vsega konec ali pa se bo šele dobro začelo. Vsekakor je najbolje, da se moški o tem z žensko pogovori, namesto da po nepotrebnem izgublja točke.

Kreativnost Skorajda ni para, ki se ne bi z leti začel ukvarjati z vprašanjem, kako ostati kreativen med rjuhami oziroma kako pregnati dolgčas. Ženske so pogosto bolj pod pritiskom kot moški, saj morajo skrbeti za svoje telo in ga negovati, se depilirati, nositi seksi spodnje perilo, medtem ko si moški vzamejo pravico, da ne storijo nič. Še več, ženske že vnaprej vedo, kakšen je njihov scenarij zapeljevanja in seksanja, poznajo vse položaje ter njihov vrstni red na pamet, če seveda ni ostalo samo pri enem položaju. Če pa se moški vsaj malo potrudi, ve, da bo nazaj dobil dvojno.

Predigra Če ne gre za seks na hitro, v katerem ženska zares strastno uživa, jih bo večina zatrdila, da potrebujejo predigro, da se razvnamejo. Moški, ki po nekaj poljubih ali kratkem gnetenju prsi misli, da je to dovolj predigre, se moti. Celo znanost je potrdila, da ženske potrebujejo več časa, da se razvnamejo in dosežejo orgazem, torej je vse jasno.

Ne spreglejte