Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 12. 2012,
13.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 27. 12. 2012, 13.56

8 let

Najboljši seks leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Odštevanje do konca leta se je začelo! Zakaj ne bi novega leta dočakali v ritmu popolne ekstaze?

Začnite leto z zelo sočnim poljubom, nekaj drhtečimi in nadvse vzburljivimi minutami intimnosti in veliko nasladnimi vzdihljaji, ki bodo zaznamovali vse leto 2013.

Izolirajta se Če sta povabljena na kakšno zabavo, ne pozabita na pravi polnočni poljub. Skrijta se v kakšen miren kotiček in se poljubita tako, kot da bo v naslednjem trenutku odbil konec sveta. Prepustita se strastem in če vaju bo zaneslo, še toliko bolje.

Zaprita se v stranišče, v kakšno večjo omaro ali v prazno sobo. Opravita z občutkom in z na novo odkrito strastjo. Naj vaju v novo leto ponese nad oblaki!

V dvoje na svoje Rezervirajta si najbolj luksuzno sobo v hotelu. Privoščita si predsedniški apartma in se razvajajta tako, kot si zaslužita. Preizkusita kopel, strežbo v sobi, razvajajta se s slastno hrano in šampanjcem. Vajina predigra naj bo v znamenju kičastega razvajanja v dvoje. Nadaljevanje pa najboljši orgazem ob polnoči.

Naj bo nepozabno Izbira popolne lokacije za najboljši seks leta je ključna, vendar popolnoma nepomembna, če boste hiteli in vse skupaj opravili (pre)hitro in nerodno. Vzemita si čas, veliko časa. Priprave so ključnega pomena. Naj vas spravi ob pamet že misel na silvestrski seks.

Pomembne so vse podrobnosti: od popolnega spodnjega perila, izbire glasbene podlage in intimnega vzdušja v prostoru.

Pomembna pa sta predvsem vidva: na ta večer postanita nadvse romantična in čutna, dovolita si občutiti in čutiti, dovolita si, da vaju odpelje v novi svet, brez hitenja in prehitevanja. Noč je zelo dolga!

Poskusita nekaj novega Letošnje dogajanje med rjuhami je močno zaznamovala knjiga Petdeset odtenkov sive, ki je, tako potrjujejo statistike, marsikateremu paru močno popestrila spolno življenje. In če še niste doživeli petdeset odtenkov ekstaze, je silvestrovo idealni čas za raziskovanje in eksperimentiranje novih razsežnosti naslade. Preizkusita nove pripomočke, letošnji hit so lisice.

Zavežita si roke, prikrijta si oči, izmenjajta si nekaj nežnega šeškanja, prelevite se v predrzno tigrico in zapeljivega panterja.

Naj bo vajino silvestrovo v znamenju nežnega in zelo erotičnega sadomazohizma.

Vabilo za tri Če sta se o tem že večkrat pogovarjala, vendar še ni bilo priložnosti, da bi seks v troje tudi uresničila, je najdaljša noč v letu odličen izgovor, da končno poskusita.

Naj se vam pridruži nekdo, ki mu lahko zaupate in vas spolno privlači. Pozabite na predsodke, sprostite se in uživajte v prepovedanem.

Z jezičkom v novo leto Ko bosta odšla na zabavo, oblecite krilo, pozabite pa na spodnjice. Čez kakšno uro ga pokličite k sebi in mu diskretno dovolite, naj vas zagrabi za mednožje. Ko bo začutil sočno toplino vašega telesa, se bo le stežka zadržal. Ob prvi priložnosti zbežita na samo, odkrijte mu vašo ženskost in dovolite, da to opravi z jezičkom. Seveda mu uslugo vrnite tako, kot najbolje znate.

Želimo vam novo leto, polno ekstaze!

Ne spreglejte