Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 1. 2014,
20.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 21. 1. 2014, 20.25

8 let

Kako naj seks ostane strasten

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za dober seks se je treba truditi kot za vse drugo v življenju. Predstavljamo vam skrivnosti parov, ki jim je uspelo, da so svoje spolno življenje ohranili na visokem nivoju.

Določite termin Marsikomu se zdi izpod časti in neromantično, da bi se s partnerjem dogovarjal za seks, saj misli, da mora biti to vedno spontano dejanje. Spontanost je seveda vedno zaželena, a kaj, ko je je z leti v odnosu vedno manj. Zato je odločitev, da si par določi termin za seks, zelo na mestu. To pripomore k neučakanosti, poleg tega pa imate tako dovolj časa, da si izberete in nadenete pravo spodnje perilo, se uredite za partnerja ali ga presenetite, morda z erotično igračko.

Zaklenite vrata To je še posebej pomembno pri parih, ki imajo majhne otroke in tako skoraj nikoli časa za (spontan) seks. Ko se končno najde čas za seks, pa oba prisluškujeta, ali otroci res spijo in ju ne bodo zmotili, zato je ljubljenje le redko takšno, kot sta si ga zamislila. Rešitev so zaklenjena vrata, tako da otrok nikoli ne more vdreti v spalnico (ali kamorkoli že). Da pa starša ne bosta v skrbeh, si lahko kupita telefon varuško, s pomočjo katerega bosta slišala, kaj se dogaja v otroški sobi.

Seks na hitro Če zaman čakate, da se bodo ponovile tiste dolge vroče noči, ko sta se s partnerjem ljubila vse do jutra, je morda čas, da se večkrat odločite za seks na hitro. To je priložnost, da v intimo spet vnesete vznemirjenje in svežino, če pa niste prepričani, ali vam je to všeč, se spomnite na cilj, ki vas čaka – orgazem. To je dovolj motivacije, da seksu na hitro rečete da.

Raziskovanje Z leti si partnerja tako zaupata, da lažje raziskujeta svojo spolnost in premikata svoje meje, kar ju pogosto zelo pozitivno preseneti in jima daje občutek še globlje povezanosti. Zaupanje je tudi sicer eden izmed temeljev zdravega odnosa.

Brez slabih izgovorov Glavobol, utrujenost ali stres niso dovolj dobri razlogi, da partnerja ne seksata, razen v izjemnih okoliščinah. Sicer pa dober seks prežene vse troje, le želeti si ga je treba. Če vam ne prija, pa se vedno lahko ponudite partnerju, da ga zadovoljite.

Komunikacija Partnerja se seveda dobro poznata v postelji, a včasih si kateri zaželi spremembe, o čemer se je lepo pogovoriti. Pri tem je pomembno izbrati pravi trenutek: nikar takoj pred seksom ali takoj po njem, saj to lahko drugega preveč obremeni. Raje se o seksu pogovarjajte ob kozarcu rdečega vina.

Ne spreglejte