Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 12. 2013,
12.42

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

seks

Nedelja, 29. 12. 2013, 12.42

8 let, 1 mesec

Kaj morate vedeti o seksu, kadar ne seksate trezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Seks pod vplivom alkohola se pač lahko zgodi in takrat je dobro poznati nekaj osnovnih napotkov.

Naj bo varno Alkohol ni dobro sredstvo za preprečevanje spolno prenosljivih bolezni ali nosečnosti, zato imejte vedno kondom pri roki in ga uporabite ne glede na to, kako neprisebni ste. Večno si boste hvaležni.

Kje je erekcija? Ne bodite začudeni, če kljub vsemu vznemirjenju in strasti on ne bo imel (stalne) erekcije, saj alkohol prav nič ne pripomore k temu. Ne gre za to, koliko je kdo komu všeč, gre za to, da je moški pil in zdaj ne more pokazati vsega, kar zna.

Ne ali ja, ja ali ne?! Ko enkrat izgubite nadzor nad sabo, vas lahko zapusti občutek, kje so vaše meje, zato se je treba včasih potruditi in jih braniti. Morda se res bolj sproščeno slečete, a to še ne pomeni, da boste privolili v stvari, ki jih sicer ne bi počeli.

Orgazem ni nujen Ne, v takem stanju res ni potrebe, da bi se gnali za orgazmom, razen če si želite končati dehidrirano, z bolečinami v mišicah in na smrt naveličano. Zakaj bi se ukvarjali z zmago, če lahko uživate v tekmi? Pomembno je vendar sodelovati.

Prha je obvezna Tista minutka pod prho bo z vas sprala vse, kar je treba sprati, in zjutraj si boste hvaležni, sploh če niste doma, ampak v gosteh.

Ne razmišljajte Ne ukvarjajte se s tem, kakšni ste bili videti sinoči in kako vas bo človek, s katerim niste seksali trezni, zdaj gledal, ker to nima smisla, poleg tega pa to najverjetneje počne tudi on. In s tem ni nič narobe, nihče o nikomer ne misli nič slabega. Imejte lep spomin, morda pa vama je usojeno, da se razvije v kaj več.

Umijte si zobe Ne poljubljajte se, preden si niste zob zdrgnili ali vsaj splaknili z zobno pasto. In upajte, da bo oseba, s katero ste preživeli noro noč, enakih misli, sicer se boste poljubljali s postano mešanico sline, piva in cigaret.

Ne spreglejte