Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 2. 2021,
15.11

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek horoskop horoskop

Ponedeljek, 1. 2. 2021, 15.11

3 leta, 3 mesece

Horoskop: najboljši pari

Oglasno sporočilo

Ali veste, s katerim znamenjem se ujemate?

horoskop | Foto:

Idealna zveza

Bik in Rak se odlično ujemata tako čustveno kot tudi telesno. Sta bolj ležerne narave in njuno zaupanje si je težko pridobiti, a po tem ostane za vedno. Nagnjena sta k ohranjanju družinske tradicije in drug drugemu znata odkriti najboljše plati življenja.

horoskop bik rak | Foto:

Najboljša prijatelja

Dvojčki in Tehtnice imajo neverjetno miselno povezavo. Če so v zvezi, večina spolne privlačnosti prihaja prav iz mentalne stimulacije, saj obožujejo, da je drugi zanimiv, spreten z besedami in razgledan. Nikoli jima ne zmanjka tem za pogovor, dobro se razumeta med seboj in poskrbita za lep odnos brez prepirov.

horoskop 03 Dvojcka in Tehtnica | Foto:

Najbolj strasten par

Med Levi in Strelci se kar iskri, saj so vedno polni energije in vedno pripravljeni na skok v neznano. Oboji hočejo zajemati življenje z veliko žlico in ljubijo brez vsakršnega zadržka. Drug drugega spodbujajo in opogumljajo, zato je vsak njihov dan pustolovščina, nabita s strastjo.

horoskop 04 Lev in strelec | Foto:

Uspešna skupaj

Devica in Kozorog sta sanjska ekipa za vsako delo. Ne ustrašita se, če je treba zavihati rokave. Drug drugemu potrjujeta, da je v redu, če sta natančna in praktična, in da na tak način lahko uresničimo vse svoje želje. Odnos med njima je umirjen in iskren.

horoskop 05 Devica in kozorog | Foto:

100-odstotna čustvena povezanost

Med Škorpijoni in Ribami se splete neverjetna povezava. Brez besed in vprašanj zaznajo čustva in razpoloženja. Intuitivno začutijo, kaj partner želi, in nikoli ne ignorirajo, če je v težavah ali v skrbeh. Škorpijonova previdnost prestavlja protiutež naivnosti, ki je značilna za Ribe, ki se jim vsakdo takoj zasmili.

horoskop 06 Skorpijon in Ribi | Foto:

Nikoli dolgčas

Vodnarji se odlično ujemajo z Ovni. Skupaj jima gotovo ni nikoli dolgčas, saj Vodnar sovraži rutino, Oven pa ljubi izzive in novosti. Pri svojih stalnih izzivih pa vedno poskrbita, da se imata skupaj lepo in da je raven adrenalina stalno visoka. Nikoli se ne bosta naveličala drug drugega!

horoskop 07 Vodnar in oven | Foto:

12media, horoskop | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media.

Ne spreglejte