Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 12. 2010,
12.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 28. 12. 2010, 12.31

8 let

Erotična darila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Z njimi lahko nekoga pošteno presenetite ali nasmejite, lahko pa koga tudi spravite v zadrego in tako popolnoma zgrešite namen erotičnih daril.

Kako se sprehajati po tanki mejo med spodobnim in nezaželenim, je spretnost, ki jo lahko obvladate mimogrede. Seksi obeski za ključe Saj poznate tiste gumijaste možičke z ogromnim penisom, ki vam hoče iztakniti oči in je namenjen temu, da se mu do solz smejite vsakič, ko ga zagledate? No, kakor kdo, seveda. Okusi so različni, polovica ljudi meni, da so takšna darila skrajno neokusna in se jih nočejo niti dotakniti, da se ne bi česa nalezli, druga polovica pa se hihita in možička vleče za ... saj veste kaj. Tovrstni obeski res niso najslabše, kar lahko podarite, dobro pa je vedeti, komu jih podarjate – predvsem so občutljivi začetki poznanstev med moškim in žensko, ko se še ugiba, ali se bodo končala ljubezensko ali ne. Takšno darilo lahko vse skupaj pokvari, še preden se z nekom dobro spoznate. In mimogrede – tudi sadni kondomi kot obesek za ključe so popolnoma out.

Fotografije, ki povejo vse

Se razume, da govorimo o golih fotografijah, ki več razkrivajo kot skrivajo, pa niti ni nujno, da ste na njih prav vi ... Če si takšne fotografije podarjajo zakonci ali zaljubljeni partnerji, ki se dobro poznajo, so lahko odlično darilo, saj slika res lahko pove več kot tisoč besed, ne da bi vas ali partnerja spravljali v zadrego. Gola fotografija, ki jo poklonite nekomu, ki ga še ne poznate dovolj dobro, ali jo prejmete v dar od nekoga, ki mu postajate všeč, pa pomeni povabilo k seksu, le da je v sliki namesto v besedi. Je drzno dejanje, ki sicer izraža posameznikovo erotično samozavest, ampak lahko marsikoga kljub predhodnim simpatijam odbije.

Vstopnice za striptiz Ali ogled striptiza v živo so v prvi vrsti darila, ki naj bi jih prejemali moški, čeprav se najde nemalo žensk, ki zelo uživajo ob pogledu na brhko plesalko, s katere padajo kosi oblačil, res pa je, da tega ne bodo takoj ali zlahka priznale. Moški, za prvi zmenek raje izberite romantično večerjo v restavraciji, prvo obletnico vajine sreče pa le proslavita pred striptizeto oziroma striptizerjem, sploh če si vaša dama tega želi. Če je vi ne boste odpeljali tja, čeprav veste, da si želi, bo enkrat odšla s prijateljicami in takrat ne bo držala rok (morda tudi nog) prekrižanih. Nežnim dušam, ki striptiza ne marajo gledati, lahko kupite plesni drog, na katerem se ga bodo naučile plesati. Ženske imajo s poklanjanjem striptiza precej manj težav, saj ga skoraj ni moškega, ki ob njem ne bi užival.

Bon za trgovino z erotičnimi pripomočki

So ljudje, ki se ga bodo zelo razveselili, in so ljudje, ki bodo ob tem začudeno pogledali, nato pa vas zasuli z vprašanji, zakaj ste jim to podarili, jim morda na obrazu kaj piše in zakaj mislite, da potrebujejo vibrator ali sadomazo opremo iz dotičnih trgovin. Na vas je, da imate pri roki pripravljen dober in zabaven odgovor, s katerim boste pomirili razgretega duha obdarovanca, ki mu morda res niste hoteli nič hudega, ste ga pa z darilom spravili v neprijeten položaj.

Nespodobno povabilo Povabila niso ravno nekaj, kar bi podarjali, se pa zelo podajo splošnemu novoletnemu vzdušju in lahko popestrijo marsikateri trenutek med dvema. Stari zakonci dobro vedo, na katero glasbo bodo zaplesali, dolgoletni partnerji se radi skupaj odpravijo v savno ali na erotično masažo, nekateri prisegajo na skupinski ogled trdoerotičnih filmov ... Nič pretiranega, pa vendar se zelo dobro poznajo, so intimni in vejo, kaj lahko drug od drugega pričakujejo. Če se poznata šele dober teden, raje kot skupni ogled porniča izberite povabilo v kino in druženje v savni zamenjajte z romantično kopeljo s svečkami.

Spodnje perilo Se poklanja le svojemu intimnemu partnerju, znanci, prijatelji in sodelavci so izvzeti. Izjeme so skupna darila, pri katerih se že vnaprej ve, da gre za šalo, in otroci, dokler niso toliko stari, da si ga izberejo po svojem okusu. Sicer pa je spodnje perilo nedvoumna želja po spolnosti, ki jo lepo zavijemo in oblečemo v svilo, modrčke, hlačke, podvezice ... in kot taka pač ni namenjena izražanju vsevprek. Ženska, ki podari spodnje perilo, z njim pove tudi, da si želi za moškega skrbeti, ker je njen, moški pa poleg tega še to, v čem bi si želeli svojo izbranko nenehno gledati.

Ne spreglejte