Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 12. 2013,
15.02

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 12. 2013, 15.02

6 let, 7 mesecev

Delimo veselje, lepe želje in še lepše misli!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Veste, da je dobra volja nalezljiva? In da se lepe misli širijo na vse strani, ne da bi za to morali kamorkoli? Leto nam ponuja vsaj 365 dni priložnosti, da soustvarjamo lepši svet.

Vendar decembra, ko je dan tako kratek, noč tako globoka, mraz pa oster, potrebujemo malce spodbude. Ta čas prinese veselje neučakanih otrok, ki se sprašujejo, ali so bili med letom dovolj pridni za obisk katerega od mož, ki skrivaj delijo veselje. Temo razsvetlimo z lučkami, ulice in domove pa okrasimo s prazničnim okrasjem, da prinesemo pravljico v življenje vsaj za kratek čas. Brez dobrih ljudi in toplih želja pa ta čas ne bi bil tako čaroben. Zato smo tu mi, Planet Siol.net, da to čarovnijo ponesemo še dlje – ne da bi za to morali kam daleč.

Da bomo skupaj poslali čim več lepih misli in dobrih želja, so nam iz razvojnega oddelka treh dobrih mož poslali napravo, ki bo prek aplikacije generirala želje v poosebljene elektronske voščilnice. Izbrali si boste ozadje, vstavili fotografijo ali sliko po lastnem izboru, napisali nekaj lepega in objavili.

Razglednica se bo prikazala na spletu na Planet Siol.net, na Facebook profilu in na zunanjih digitalnih zaslonih, ki so nameščeni v avtobusih mestnega potniškega prometa (LPP), nakupovalnih središčih in v poslovalnicah Pošte Slovenije. Na voljo bo tudi različica aplikacije za mobilnike, kamor boste na številko 4455 poslali SMS z besedo ZELJA.

Lepe misli in želje pa boste lahko objavili in poslali tudi kot zasebno sporočilce, samo izbrani osebi, ne da bi to videl kdorkoli. Vsak dan bomo za vas objavljali tudi ideje, kako nekoga razveseliti, znani bodo zaželeli vse dobro v prihajajočem letu, prav tako pa bomo na ulici pocukali za rokav mimoidoče, da nam jih zaupajo. Prijazno pomoč pri širjenju pozitivnega duha pa bomo vsak dan nagradili s termo lončki, ob koncu decembra pa bo zavarovalnice Vzajemna podelila nagrade za najboljše voščilnice.

Od 3. decembra dalje nas spremljajte na Delimo lepe želje in z nami delite lepe želje!

Ne spreglejte