Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 1. 2016,
13.45

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Si.mobil advertorial

Ponedeljek, 18. 1. 2016, 13.45

2 meseca, 2 tedna

"Prijavila sem se predvsem zaradi fanta"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Saša je srečnica, ki bo skupaj z nami okusila pravo zimsko doživetje. Na vožnjo z vlečnimi sanmi bo povabila tudi fanta in tri nečake.

Pri žrebanju za polet s helikopterjem ni imela sreče, se ji je pa ta nasmehnila v zadnji priložnosti. Saša Ban je 30-letna študentka geodezije, ki se je na naše zadnje doživetje v družbi Si.mobila prijavila predvsem zaradi fanta. "Zelo ima rad pse in sankanje, že večkrat je omenil, da bi se šel vozit z vlečnimi psi, tako da je ta nagrada čisto zanj," nam je že takoj na začetku pogovora omenila Saša, ki bo na zimsko pustolovščino povabila tudi svoje tri nečake. Ti že komaj čakajo, da spoznajo haskije našega vzreditelja Vilija Petacija.

Oba s fantom obožujeta zimske radosti, zato jima je tokratna nagrada pisana na kožo: "Prav škoda, da je letošnja zima tako pusta, čeprav ne maram mraza, bi si želela malo več snega."

Za zdaj ostaja pri mačku

Ker je Sašin fant velik ljubitelj psov, smo jo takoj postavili pred izziv: "Vili je še decembra imel novo leglo haskijev. Bi podarili enega fantu, če so danes še na razpolago?"

Saša se je spretno izognila odgovoru: "Doma imava mačka, ki je glavni v družini in nikoli ne bi prenesel konkurence." Pa tudi časa jima primanjkuje, dodaja Saša, saj se trenutno posveča dokončanju študija, pomaga pa tudi pri Hokejsko-drsalnem društvu Olimpija.

Njeno popolno doživetje bi bilo na gradbišču

Če bi si sama lahko določila sanjsko nepozabno doživetje, bi si zaželela potovanje, odletela bi v Peru in si ogledala inkovske razvaline Machu Picchu, glede na to, da je študirala geodezijo, bi jo fasciniralo tudi raziskovanje ledenikov.

"Zelo rada bi si od blizu ogledala tudi kakšne megalomanske gradnje in tako iz prve roke spoznala, kako poteka delo na gradbiščih."

Ledeniki so še daleč, mi čakamo samo na malo debelejšo snežno podlago

Ledenikov in mogočnih gradbišč ji ne bomo pričarali, bomo pa njej in njenim najbližjim omogočili zimsko idilo v družbi veselih in razigranih haskijev, ki že komaj čakajo, da jih Vili vpreže v svoje sani.

Tudi v zadnjem doživetju bomo ostali v družbi najhitrejšega in najzanesljivejšega omrežja. Simobilov 4G/LTE bo poskrbel, da bo Sašina pustolovščina zapisana z velikimi črkami. Zdaj potrebujemo samo še nekaj centimetrov svežega snega in naše zadnje doživetje bo doseglo nove dimenzije nepozabnega.

Ne spreglejte