Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 7. 2015,
12.59

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Si.mobil skok s padalom nagrada adrenalin Bovec advertorial

Sreda, 22. 7. 2015, 12.59

3 mesece

"Pravijo, da če te ni vsaj malo strah, si verjetno malo nor"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pa ga imamo! Junaka, ki bo skočil s padalom in tako izkusil naše prvo nepozabno doživetje. Aleš Hrastnik se je prijavil za šalo in uresničile so se mu sanje.

"Se šalite?" so bile prve besede Aleša Hrastnika, ko smo mu sporočili, da je bil izžreban v nagradni igri Zadenite nepozabno doživetje, ki ga bomo omogočili skupaj s Si.mobilovim omrežjem 4g/LTE in društvom Prosti pad.

Po nekaj sekundah šoka ter dvoma, da je dejansko dobil nagrado in bo lahko res skočil s padalom nad Bovcem, je sledilo navdušenje.

"Prijavil sem se bolj za šalo kot zares. Med malico sem brskal po Siolu in se kar prijavil," nam je ob snidenju, ko smo mu še uradno izročili nagradni bon, povedal Aleš, ki še vedno zbira občutke: "To je ena redkih nagrad, ki sem jih kdaj dobil. Res sem presrečen."

Adrenalina nima nikoli dovolj

Nagrada je šla očitno v prave roke, saj Aleš vedno išče različne adrenalinske pobege. "Vodni skuterji, štirikolesniki, avtomobili in motorji ter vse, kar je povezano s hitrostjo. To me vedno žene naprej."

Ni čudno, da so mu prijatelji za 30. rojstni dan podarili skok s padalom. Že takrat ga je skok tako prevzel, da je začel resno razmišljati o tem, da bi se s padalstvom ukvarjal malo bolj resno. "Ampak za zdaj mi delovne obveznosti to preprečujejo." Mogoče mu bo drugi skok dal dovolj zagona, da svoje sanje končno tudi uresniči.

Brez strahu nisi pravi

Izkušnja torej ne bo prva, ampak občutki so kljub temu zelo močni, prisotno je tudi nekaj strahu. "Pravijo, da če te ni vsaj malo strah, si verjetno malo nor," je prepričan Aleš, ki se bo na letališče v Bovcu pripeljal skupaj s svojim dekletom. "Tudi ona ni mogla verjeti, da sem zadel nagrado. Od sreče ji je šlo kar na jok."

V Bovcu bo tudi naša ekipa, ki bo Alešev podvig dokumentirala. Kako je bil videti v zraku, kakšni so bili njegovi občutki ob pristanku in ali bo svojo pot v padalstvu nadaljeval v prihodnosti? Vse to boste lahko izvedeli bralci Planet Siol.net, saj bomo že prihodnji teden objavili izčrpno videoreportažo in morda tako še koga navdušili, da skoči nad Bovcem.

Ne spreglejte