Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 10. 2015,
13.33

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Si.mobil Flycom helikopter letenje Triglav advertorial

Petek, 23. 10. 2015, 13.33

2 meseca, 2 tedna

Neustrašna Nina bo tokrat pilotirala helikopter

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nina Železnik bo občutila lepote Slovenije iz višine. To je nova nagrajenka, ki ji bo Si.mobil omogočil res nepozabno doživetje!

Pa imamo še četrto nagrajenko nagradne akcije Nepozabna doživetja, ki je že trem našim nagrajencem pokazala svet iz drugačne perspektive.

Aleš, Janina in Žan so bili prvi trije srečneži, ki jim je Si.mobil omogočil prav poseben dan. Nina Železnik je četrta – njo bomo s helikopterjem odpeljali do najvišjih slovenskih vrhov.

"Super, res sem navdušena! Že od nekdaj sem si želela leteti s helikopterjem," nam je z nasmehom povedala 24-letna Nina, ki se tudi sicer ne boji višine, saj so gore njene dobre prijateljice.

"Veliko hodim v hribe in vsakič, ko zagledam kakšen helikopter, si zaželim, da bi bila tudi jaz tam gor," in sanje so se uresničile. Svet, ki ga je do zdaj opazovala s tal, bo končno lahko občudovala tudi z vrha.

Gore so njene prijateljice – tokrat jih bo spoznala malo drugače

Nina je sicer neustrašna pustolovka, ki ljubi naravo, zato je svoje zatočišče našla ravno v veličastnem gorskem svetu. "Hodim v hribe in plezam na bolj nizkih področjih, kot je recimo Črni kal.

Zanimajo me tudi ferate, to so zavarovane plezalne poti, kjer se vzpenjaš po jeklenici," z višino torej nima težav, največje slovenske vrhove je že dosegla peš, zdaj jih bo lahko občudovala še iz helikopterja.

Zanimive višinske izzive je doživela tudi v tujini – na počitnicah vedno išče najbolj zanimive plezalne in pohodniške kotičke. Do zdaj jo je najbolj navdušila Sardinija: "Res je lep otok, ogromno je za prehodit in za preplezat, voda je kristalno modra," sanjska pohodniška in plezalna želja za prihodnost pa: "Prav gotovo odkrivanje Tajske."

"Zelo redko se česa bojim"

Višina in letenje torej nista problem, Nina zase pravi, da je neustrašna. Posebnih fobij nima, rada preizkuša nove stvari, zato ji bomo s tokratnim doživetjem uresničili sanje. Da bo letalska pustolovščina še bolj adrenalinska, pa bo poskrbel pilot podjetja Flycom, ki bo Nini za nekaj trenutkov prepustil helikoptersko krmilo. "Tega pa res nisem pričakovala, ne vem, kako mi bo šlo. Upam, da bo imel pilot vse pod nadzorom," se je nekoliko pošalila.

Seveda smo jo pomirili, saj bo zagotovljeno za stoodstotno varnost ekipe.

Vsi smo pripravljeni na novo akcijo

Ekipa je pripravljena, kmalu bomo vzleteli, seveda tudi s pomočjo hitrega Simobilovega omrežja 4G/LTE, prek katerega bomo v času letenja v čas v stiku s tlemi.

Ne spreglejte