Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 9. 2015,
7.51

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Telekom Slovenije Moneta plačevanje mobilno plačevanje advertorial

Torek, 1. 9. 2015, 7.51

3 mesece

Pravila sodelovanja v nagradnem natečaju 'Postanite obraz Monete'

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Objavljamo pravila sodelovanja v nagradnem natečaju 'Postanite obraz Monete'.

TSmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (soorganizator), organizira nagradni natečaj 'Postanite obraz Monete', ki bo potekal od 1. 9. do vključno 15. 9. 2015 (v nadaljevanju nagradni natečaj). Nagradni natečaj poteka na mediju Planet Siol.net (www.siol.net).

S temi pravili in pogoji organizator določa pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnem natečaju.

Kdo lahko sodeluje?

V nagradnem natečaju lahko sodelujejo fizične osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net in se prijavijo za sodelovanje v nagradnem natečaju (v nadaljevanju: udeleženci).

S prijavo v nagradni natečaj udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradnem natečaju in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradnem natečaju sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v nagradnem natečaju tako, da preko vnosnega obrazca na Planet Siol.net pravilno izpolni prijavni obrazec: - vpiše svoje podatke (ime, priimek, naslov, e-mail naslov in mobilno tel. št.) in - naloži oz. pošlje predstavitveni video posnetek v skladu z navodili, opredeljenimi v nadaljevanju tega nagradnega natečaja.

Predstavitveni video posnetek naj vsebuje kratko predstavitev udeleženca/udeleženke nagradnega natečaja in kratko obrazložitev, zakaj bi bil prav on/ona primeren kandidat za novi obraz Monete. Udeleženec/udeleženka lahko v okviru videa posname tudi kratko zaigrano sceno, iz katere so razvidne njegove/njene igralske sposobnosti. Preko natečaja se bo izbralo štiri (4) kandidate - igralce naturščike, ki bodo nastopili v soorganizatorjevem novem oglasu za storitev Moneta. Poleg štirih kandidatov, ki se bodo potegovali za denarno nagrado, bomo izmed 14 finalistov izbrali tudi 10 statistov. Dolžina predstavitvenega videa naj bo od 30 sekund do maksimalno 2 minuti. Maksimalna velikost videa je 50 MB.

Udeleženec/udeleženka lahko na nagradni natečaj prijavi le sam/sama sebe. Organizator in soorganizator si pridržujeta pravico, da preverita istovetnost izbranega finalista na posnetku. V kolikor na posnetku ne gre za isto osebo, kot je bila izbrana, lahko izbranega finalista organizator in/ali soorganizator izključita iz izbora finalistov.

Video posnetke bomo zbirali od 1. 9. do 15. 9. 2015 do 24. ure, ko se natečaj zaključi.

S sodelovanjem v nagradnem natečaju se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, naslov, e-naslov, mobilna telefonska številka (v nadaljevanju: pridobljeni podatki), ki jih navedejo v prijavi na nagradni natečaj, posredujejo organizatorju ter soorganizatorju, in s tem, da se njihovi podatki (ime, priimek) objavijo na spletni strani organizatorja www.siol.net v primeru, da so izbrani.

V nagradnem natečaju se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Izbor kandidatov ter podelitev nagrad

V izboru kandidatov za nastop v novem oglasu za storitev Moneta sodelujejo vsi udeleženci, ki bodo v času trajanja nagradnega natečaja pravilno izpolnili prijavnico, navedli svoje podatke: ime, priimek, naslov, e- naslov, mobilno telefonsko številko, ter priložili predstavitveni video posnetek. Vsak udeleženec nagradnega natečaja lahko prejme le eno nagrado in je lahko izbran samo enkrat ne glede na število oddanih predstavitvenih video posnetkov.

V nagradnem natečaju se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. Izmed vseh prispelih predstavitvenih video posnetkov bo strokovna komisija v sestavi 4 članov (2 predstavnika organizatorja in 2 predstavnika soorganizatorja) izbrala 14 finalistov, ki bodo povabljeni na avdicijo. Na avdiciji, ki se bo odvila na sedežu organizatorja, bo strokovna komisija izbrala 4 kandidate, ki bodo nastopili v soorganizatorjevem novem oglasu za storitev Moneta, in hkrati 10 statistov, ki se bodo prav tako pojavili v video oglasu v ozadju.

Izbor finalistov bo 16. 9. 2015 ob 12. uri na naslovu Cigaletova 15, 1000 Ljubljana. Finalisti bodo o natančnem datumu in lokaciji avdicije obveščeni s strani organizatorja s klicem na njihovo telefonsko številko oz. preko e-naslova, ki so ga navedli v prijavi.

Predviden datum avdicije je 22. 9. 2015, končen datum in uro ter lokacijo določi organizator glede na razpoložljivost.

Na avdiciji bo strokovna komisija v sestavi predstavnikov organizatorja in soorganizatorja izbrala 4 kandidate (2 ženski in 2 moška), ki bodo nastopili v soorganizatorjevem novem oglasu za storitev Moneta. Vsi 4 kandidati prejmejo nagrado, 200 EUR dobroimetja na Moneti. Vsem, ki bodo pri snemanju sodelovali kot statisti, pa podarjamo: - majico - obesek za ključe - kuli

Nagrade podarja soorganizator. Strokovna komisija bo izmed vseh veljavno izpolnjenih prijavnic izbrala 14 finalistov in na koncu na avdiciji 4 kandidate (glavne igralce) in 10 statistov. Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v nagradnem natečaju ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izbranemu kandidatu.

V primeru, da ne bi bilo dovolj primernih kandidatov, si organizator in soorganizator pridružujeta pravico do ponovitve avdicije ali do izbora drugega, primernejšega kandidata (glavnega igralca ali statista).

Soorganizator bo oglas plasiral na medijih po svoj izbiri (internet, televizija, lastna spletna stran, družbeni mediji …)

Obveščanje kandidatov, snemanje in prevzem nagrade

Izbrani kandidati bodo o samem izboru obveščeni do 22. 9. 2015, prek telefona. Snemanje za nov oglas za storitev Moneta bo potekalo v predvidenem obdobju od 23. 9. 2015 do 30. 11. 2015. O natančnem terminu snemanja bodo kandidati predhodno obveščeni. V obdobju snemanja mora biti kandidat na razpolago organizatorju in soorganizatorju ter mora morebitno upravičeno odsotnost sporočiti pravočasno, torej vsaj 3 dni pred snemanjem. V primeru neudeležbe na snemanju si organizator in soorganizator pridržujeta pravico, da nagrade kandidatu ne podelita. Organizator in soorganizator lahko nato po njunem izboru ponudita možnost udeležbe na snemanju drugemu kandidatu.

Kandidat/kandidatka se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v pošti/e-pošti oziroma po telefonu. V primeru, da se v tem roku ne odzove ter ne podpiše izjave za snemanje novega oglasa za storitev Moneta, poslane s strani organizatorja ter/ali soorganizatorja, izgubi pravico do snemanja in nagrade. Snemanje se lahko ponudi drugemu izbranemu kandidatu, prav tako tudi nagrada.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih natečajih, predmet obdavčitve. Kandidat/kandidatka mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti: • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in • davčno številko ter navesti davčni urad.

Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel soorganizator nagradnega natečaja.

Če je kandidat/kandidatka mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti udeležbo na snemanju ter prevzem nagrade.

Če kandidat/kandidatka v 30 dneh po izboru za kandidata ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator nagradnega natečaja si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • na poslanem video posnetku ni predstavljen udeleženec, ki je bil izbran kot finalist ali kandidat, • se kandidat ne pojavi na snemanju za nov oglas za storitev Moneta in ne podpiše izjave za snemanje, • se ugotovi, da je uporabnik v nagradnem natečaju sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradnega natečaja.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v nagradnem natečaju udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tem nagradnem natečaju, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradnem natečaju, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorja ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov ter preko telefonske številke in SMS-/MMS-sporočil na navedeno telefonsko številko, pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponujata organizator in soorganizator, ter tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator in soorganizator se zavežeta, da v razmiku 30 dni ne bosta poslala vsak več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS-/MMS-sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljata organizator in soorganizator. Vsa prejeta SMS-sporočila so brezplačna.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja in soorganizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Udeleženec nagradnega natečaja organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator in soorganizator nagradnega natečaja se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Avtorstvo

Udeleženec jamči organizatorju ter soorganizatorju, da so vsebine, ki jih je oz. jih bo organizatorju ter soorganizatorju izročil, njegova lastna in izvirna avtorska dela oziroma da ima na delih ustrezne pravice in da z njihovo izročitvijo in prenosom pravic organizatorju ter soorganizatorju ne krši avtorskih in drugih pravic tretjih oseb.

S sodelovanjem pri tem nagradnem natečaju udeleženec prenaša na organizatorja ter soorganizatorja izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno vse materialne avtorske pravice in druge pravice avtorjev, in sicer na avtorskem delu, njegovem prevodu, njegovih avdiovizualnih predelavah ali na fotografijah ter videih, v katerih je njegova podoba v zvezi z avtorskim delom. Obenem se prenesejo izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno tudi vse materialne avtorske pravice udeleženčevih prispevkov za namen dokončanja avtorskega dela

Končne določbe

Organizator nagradnega natečaja ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju nagradnega natečaja. Organizator nagradnega natečaja ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem nagradnega natečaja sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradnim natečajem in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja ter soorganizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s tem nagradnim natečajem ter s povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator in/ali soorganizator nagradnega natečaja lahko v vsakem trenutku popolnoma spremenita zasnovo nagradnega natečaja, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila nagradnega natečaja so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

TSmedia, d.o.o. Telekom Slovenije, d.d. Ljubljana, 1. 9. 2015

Ne spreglejte