Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 4. 2024,
20.08

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89

Natisni članek

barve lasje moda trendi

Četrtek, 18. 4. 2024, 20.08

1 teden, 6 dni

To so najbolj vroče barve las za letošnje poletje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89
Barve las | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Letos lahko pričakujemo pestro izbiro odtenkov barve las, saj jih bo v trendu kar nekaj. Zvezdniki so že napovedali trende, ki bodo preplavili ulice. V tem članku vam razkrivamo, kakšno barvo las morate letos izbrati, če želite biti v koraku s trendi.   

Temno rdeča barva, ki jo je napovedala Dua Lipa 

Dua Lipa je napovedala trend temno rdeče barve že lansko leto, letos pričakujemo, da jo bodo posnemali še kakšni drugi znani obrazi. Barva s toplim tonom bo začinila vaš videz in mu dodala kanček rdečega tona. Svojemu stilistu lahko rečete, da vas pobarva s svetlo bordo rdečo barvo. Od vas pa bo odvisno, koliko časa boste ta pigment ohranjali. Pri tem si lahko pomagate z raznimi balzami, ki bodo preprečili izgubo rdečega pigmenta, prav tako bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje sijoči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Oranžna barva na laseh pritegne pozornost že ob prvem pogledu

Svetlo oranžna barva, ki izžareva toplino, bo letos poleti velik trend. Mešanica svetle blond barve in oranžne vas bo poživila in vas naredila poletne. Tudi pri oranžni barvi je pomembno negovanje, ki bo pripomoglo k ohranjanju lepega odtenka.  

Blond prameni v odtenku vanilije 

Za vse ljubiteljice svetlejših barv, ki ne izstopajo preveč, je večna blond s prameni. Ta barva je elegantna in ženstvena ter izkazuje nežnost. Pri takšni barvi je pomembno, da uporabljate šampon in balzam za blond lase, ki bo reguliral rumene in rdečkaste pigmente.  

Espresso rjava za vse, ki so vam všeč temnejši odtenki 

Rjavolaske, ne bomo vas razočarali, saj je ta odtenek letos med najbolj priljubljenimi trendi za leto 2024. Odtenek espresso je temnejša rjava barva, ki bo vašim lasem dala sijaj. Tudi na morju se bo z vašo temnejšo poltjo odlično zlila. Ne zahteva veliko nege, zato jo bo lahko vzdrževati. 

Karamela in balayage v enem  

Tudi ta barva bo letos velik hit poletja. Sestavlja jo odtenek svetle karamele in odtenek temnejše rjave barve, kot je recimo odtenek espresso. Ta izbira bo vsekakor popestrila vaš videz. Ob odločitvi za balayage pa se boste izognili tudi izstopajočemu narastku, ki se velikokrat pojavi ob stiku s prameni.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irinel de León (@hairinel)

To so barvni trendi, ki bodo letos osvežili vaše lase. Pred odločitvami glede spremembe barve pa se predčasno posvetujte s frizerjem, ki vam bo lahko svetoval, katera barva bi bila najprimernejša za vas. Bodite pazljivi, da z nepravilnim barvanjem ne poškodujete svojih las. 

Preberite še:

Ulični stil
Trendi Kaj to pomlad nosijo slovenske modne vplivnice?
Beyonce jeans
Trendi Kako nositi džins na džins, kot to počne Beyonce
Ne spreglejte