Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 4. 2022,
12.26

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trend oblačila Primark moda PR članek

Petek, 1. 4. 2022, 12.26

1 leto, 3 mesece

Stil po navdihu sedemdesetih

Oglasno sporočilo

Moda sedemdesetih se vrača. Naša najnovejša kolekcija, ki je polna geometrijskih potiskov in barvitih materialov, vsebuje vse, kar potrebujete, da natančno zadenete ta trend.

Trendi po navdihu kričečih sedemdesetih, ki so obnoreli TikTok, se vračajo. Ta moda vzbuja radost in dobre občutke, zato ne preseneča, da modna srenja s svojimi najnovejšimi videzi skuša posnemati optimizem tistega desetletja.

Stajling iz sedemdesetih

Preskočite črne in sive tone ter to sezono uberite drugo pot z našimi kosi v barvah draguljev. Naše elegantne ujemajoče se komplete v smaragdno zelenih in pariško modrih odtenkih lahko nosite skupaj za vtis samozavestnega hlačnega kostima ali ločeno in jih kombinirate z džinsom ter pleteninami za bolj sproščeno opravo.

Fotogalerija
1 / 3

Kako nositi hlače na zvon

Hlače in kavbojke na zvon, ki so priljubljene zaradi svoje zmožnosti, da navidezno podaljšajo noge, so najboljši način, da v svojo garderobo vnesete retro pridih. Prepustite se sedemdesetim in dodajte vintage bluzo in škornje z debelim podplatom ali pa se držite preprostega stila in si v hlače zatlačite snežno belo majico ali srajco.

Rjav karirast fantovski suknjič 28 evrov | Foto: Rjav karirast fantovski suknjič 28 evrov

Potiski in umetno usnje

Sezonski potiski so popoln način, da poživite svojo zimsko garderobo. Izbirajte med nostalgičnimi geometrijskimi potiski in cvetličnimi vzorci v duhu grungea. Stilirajte našo pleteno mini obleko s polo ovratnikom s prosojnimi hlačnimi nogavicami in škornji z debelim podplatom ali svojo priljubljeno debelo pletenino oblecite čez našo rdečo cvetlično srednje dolgo obleko. Niste za vzorce? Trend umetnega usnja se še lep čas ne bo poslovil, zato temnejše kose preprosto nadomestite z umetnim usnjem masleno kamelje barve.

Fotogalerija
1 / 3

Zelene kratke hlače iz bukleja 16 evrov, zelen suknjič iz bukleja 35 evrov, mini krilo kamelje barve iz umetnega usnja 18 evrov | Foto: Zelene kratke hlače iz bukleja 16 evrov, zelen suknjič iz bukleja 35 evrov, mini krilo kamelje barve iz umetnega usnja 18 evrov

Naročnik oglasnega sporočila je PRIMARK.

Ne spreglejte