Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2013,
7.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 1. 10. 2013, 7.23

8 let

Lauren Conrad – modna resničnostna zvezda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Lauren Conrad poznamo iz uspešne serije Hollywoodski griči, sicer pa je uveljavljena tudi v modnem svetu.

Lauren je širša javnost spoznala leta 2004, ko se je pojavila v resničnostnem šovu Laguna Beach, ki je dokumentiral lagodno življenje skupine tamkajšnjih najstnikov. Po končani srednji šoli se je vpisala na akademijo za umetnost v San Franciscu, kjer je spoznala Heidi Montag, priljubljeno serijo pa je zapustila v drugi sezoni. Po letu študija je ugotovila, da to mesto ni zanjo, in se vrnila domov.

Leta 2006 se je v želji po karieri v svetu mode Lauren preselila v Los Angeles, kjer je pozeje dobila tudi delo v Teen Voguu in piarovski agenciji People's Revolution ter se posvetila študiju mode in dizajna. V Los Angelesu se ji je kot sostanovalka pridružila Heidi Montag in skupaj sta začeli snemati nov resničnostni šov Hollywoodski griči (The Hills). V šovu sta med glavnimi akterji nastopili tudi Audrina Patridge in Whitney Port, s pomočjo serije pa je Lauren postala ena najbolj priljubljenih televizijskih osebnosti, ob tem tudi ena redkih, ki ji resničnostna serija ni pokvarila javne podobe. Leta 2010 je bila Conradova razglašena za drugo najbolje plačano televizijsko zvezdnico – prvo mesto je pripadlo Kim Kardashian.

Lauren se danes poleg lastnih linij oblačil podpisuje tudi pod številne knjige – od klasičnih romanov do zgodb o modi. Lauren ustvarja tudi lastno spletno stran, kjer z oboževalci deli modne in lepotne nasvete, recepte, zanimata pa jo tudi notranje oblikovanje in dekoriranje doma.

27-letna Lauren je privrženka visokih romantičnih fig in kitk, ki jih vplete v sproščene, valovite pričeske, prepoznaven pečat pa daje tudi njen mejkap, saj kot velika porabnica črnih tušev hiše skoraj nikoli ne zapusti brez precizne tanke črne črte na vekah. Lepotička, ki je krasila že številne naslovnice, sicer ljubi čipke in romantične oblekice s cvetličnimi vzorci, dekleta pa se navdušujejo tudi nad obliko njenih obrvi, ki so postale hit lepotnih salonov.

Ne spreglejte