Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 5. 2013,
12.45

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Audrey Hepburn Marilyn Monroe Madonna

Petek, 17. 5. 2013, 12.45

8 let, 1 mesec

10 modnih ikon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
To so ženske, ki niso sledile svetovnim modnim trendom, ampak so jih postavile kar same. Niso verjele, kaj so jim drugi govorili o modi, ampak so sledile svoji viziji. In tukaj vam jih predstavljamo.

Audrey Hepburn

Audrey je pokazala, da je ženska lahko lepotica tudi s kratko postriženimi lasmi. Majhna črna oblekica, h kateri se zatečemo, kadar ne vemo točno, kaj bi oblekli, je njena iznajdba. Eleganca, uglajenost in lepota sta zaznamovali njen unikaten modni slog. Film z Audrey v glavni vlogi Zajtrk pri Tiffanyju je postal sinonim za enega izmed najbolj modnih filmov.

Marilyn Monroe

Moški so se zaljubljali vanjo, ženske so ji želele biti podobne, Marilyn je bila ena izmed najbolj seksi igralk svojega in tudi našega časa. Dokazala je, da polna postava ne bo nikoli šla iz trenda. Marilyn bo s svojo zapeljivo šobo, lepotno piko, platinastimi lasmi in čudovitimi oblekami ostala del modne in lepotne industrije.

Madonna

Madonna je modni kameleon, ki se nikoli ni odpovedal novim in novim slogom. Vedno je pripravljena na eksperimentiranje, tudi zdaj v srednjih letih lahko tekmuje z mladimi prihajajočimi modnimi navdušenkami. Kot kaže, je nič ne ustavi in nikoli ni dolgočasna, vsaj modno ne.

Princesa Diana

Princesa Diana ni bila samo angleška princesa, lahko bi rekli, da je bila tudi princesa mode. Bila je prava za pravljico: njeni lasje, njena postava, njen način hoje in njena eleganca … Vse je bilo napolnjeno z eleganco in toplino. Nazaj v modo je vrnila obleke na naramnice, pa tudi bleščeče obleke.

Michelle Obama

Michelle je že po svojem drugem nastopu na televizijskih ekranih postala diva s slogom, ki ni predvidljiv, ampak tudi ne ekstravaganten. S svojim načinom oblačenja je spodbudila modno industrijo, saj so njene obleke postale takojšnji hit med ženskami. Je dama, ki sledi svoji modni poti, in njena garderoba je polna kreativnosti in elegance.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker si je modni naziv pridobila s svojo vlogo v kultni seriji Seks v mestu. Je gospa, ki se nikoli ni bala poskusiti kaj novega kljub različnim negativnim kritikam. Je ženska, ki da nase samo izbrane blagovne znamke in ki zna te znamke tudi nositi. Z rožo v laseh ali verižico s svojim imenom – ve, kako se to nosi z eleganco in slogom.

Jennifer Aniston

Jennifer je postala znana po svoji vlogi Rachel v nanizanki Prijatelji. Njena pričeska, poimenovana po njenem liku, je med ženskami postala pravi hit. A na njej ni bila opazna samo pričeska, tudi njen eleganten slog oblačenja na rdeči preprogi je vir navdiha številnih žensk.

Kate Moss

Kate je kljub velikokrat razmršenim lasem videti zelo vroča s klasično jakno in ozkimi hlačami iz džinsa. Kate nas je naučila, da je popolnost dolgočasna. Včasih gumbi na njeni srajci niso zaprti, njeni čevlji se ne ujemajo s preostalim stajlingom, moško jakno nosi čez ženski top in velikokrat ima razmršene lase, a to je zdaj njen zaščitni znak. Svet sledi njenemu slogu, a način, kako se ga nosi, je težko kopirati!

Dvojčici Olsen

Prikupni dvojčici iz nanizanke Polna hiša sta postali lepotici, dinamični in ekscentrični navdušenki nad modo. Njun slog je dobil celo svojo knjigo Influence. Mladi, kot sta, sta vedno pohvaljeni zaradi svojega okusa oblačenja, zaradi katerega sta postali pravi trendsetterki. Za suhcenima mladenkama se obračajo glave, kjerkoli se pojavita.

Lady Gaga

Mednarodna popsenzacija Lady Gaga ve, kako dvigati prah s svojo brezkompromisno opravo: vrtoglavo visoke pete, nenavadni klobuki in ekstravagantna oblačila so pač njen zaščitni znak. Njen slog je nemogoče kopirati, njene kombinacije so absolutno nenosljive. Ampak ker je popolnoma drugačna od drugih, ker nosi stvari, ki si jih drugi ne bi upali, ustvarja nekaj popolnoma novega in privlačnega. Če nam je všeč ali ne, njen slog je mala umetnost!

Ne spreglejte