Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 6. 2021,
11.19

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union d. o. o.

Natisni članek

advertorial pijača poletje piknik Pivovarna Laško Union pivo

Petek, 18. 6. 2021, 11.19

3 mesece, 3 tedne

Nova osvežilna pijača, s katero boste osvojili srca svojih gostov

Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union d. o. o.

Letošnje vrtne zabave, pikniki, pogostitve in sproščanja bodo malce drugačni, saj boste svojim gostom in sebi lahko ponudili nekaj novega, osvežilnega in drugačnega.

Union | Foto:

Z novo osvežilno pijačo boste svoje zasebne dogodke in praznovanja dvignili na višjo raven. Pohitite in si naredite zalogo pijače, te lahko namreč še prehitro zmanjka, saj količine niso neomejene.

Hladna pijača je rdeča nit vseh poletnih druženj. Vse se vrti okrog tega, kaj bomo ponudili gostom in letos lahko stopimo iz ustaljenih okvirjev in se pohvalimo z novostjo, ki jo bomo kmalu vzeli za svojo. Še posebej, če imamo radi manj grenke vrste piva, radi uživamo v sladkem okusu karamele in obožujemo pijače s polno aromo, bogato peno in pravim karakterjem.

Temno pivo, ki smo ga do zdaj povezovali s hladnejšimi meseci, se odlično poda tudi k slastnim jedem, ki so stalnica na poletnih piknikih, kot so jedi z žara, burgerji in pice. S svojo polno aromo dopolni kulinarične mojstrovine. Temna piva so posebej ustvarjena za tiste, ki znajo kot veliki gurmani uživati v bogatih požirkih plemenite pijače.

Union | Foto:

Nov član družine – lahkotnejše temno pivo

Vrhunska izbira za vroče poletne dni: temno lager pivo. | Foto: Getty Images Vrhunska izbira za vroče poletne dni: temno lager pivo. Foto: Getty Images

Uživajmo na polno - v karamelnem pivu Union. | Foto: Uživajmo na polno - v karamelnem pivu Union. Pivovarna Laško Union je želela ustvariti lahkotnejše temno pivo Union Lager, ki ga bomo lahko pili tudi v poletni sezoni. Iskali so pravi karamelni okus, ki bo pivu dodal nežno sladkobo in komaj opazno grenčico, saj nekateri potrošniki, predvsem ženske, piva ne pijejo ravno zaradi grenkobe.

Zvarili so lahkotnejši temni lager karamelnega okusa z nižjo stopnjo alkohola. Na voljo je v pločevinki in povratni steklenici, v lokalih pa si ga bomo lahko privoščili točenega.

Najbolj se prileže iz pecljatega kozarca, ki so ga ustvarili prav za to priložnost. To bo pijača, ki bo poletnim dnem in jedem dodala gurmansko piko na i.

S temnim lagerjem je prišel tudi radler za športnike

Veliko potenja zahteva dobro regeneracijo po vadbi. | Foto: Getty Images Veliko potenja zahteva dobro regeneracijo po vadbi. Foto: Getty Images

Poleti moramo še posebej dobro poskrbeti za regeneracijo po športnih aktivnosti. Veliko časa preživljamo zunaj, tako da je naš organizem zaradi visokih temperatur še dodatno obremenjen.

Izleti, pohodi, kolesarjenje, tek in druge aktivnosti na prostem nam v poletnih mesecih krajšajo dneve, dajejo energijo in nas lahko tudi izčrpajo. Zato je zelo pomembno, da se po aktivnosti dobro spočijemo in nadomestimo izgubljeno energijo, predvsem pa tekočino ter elektrolite. Izotonične pijače so prva izbira pri športnikih, ki zaupajo preverjenim formulam v že pripravljenih napitkih.

Spomladi so športniki dobili na voljo novo pijačo, ki to nalogo opravlja več kot odlično. Pivovarna Laško Union je jeseni razvila nov Radler 0,0 % Isotonic. V veliko pomoč so jim bili profesionalni nogometaši slovenske nogometne reprezentance in nogometaši Prve slovenske lige. Ti športniki veliko pozornosti namenjajo regeneraciji po treningih in tekmah in so v svoji karieri poskusili že veliko izotoničnih napitkov, zato so bili pravi naslov za pomoč pri razvoju.

Nogometaši so izbrali zmagovalko: slastna limona

nogomet | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kar nekaj časa so namenili iskanju pravega razmerja brezalkoholnega piva in sadnega soka in s tem tudi dosegli ravno pravšnjo sladkost novega Radlerja. S pomočjo nogometašev so pri končnem okusu izbrali limono.

Novi Union Radler 0.0 % Isotonic je mešana pijača iz 0.0-piva in osvežilne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija in cinka in vitaminov B. Namenjen je za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali rekreativnem športu, ko naše telo potrebuje osvežitev z manj sladkorja in dodanimi minerali in vitamini.

Vitamina B3 in B12 ter magnezij pripomorejo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij pripomore k delovanju mišic. Cink pa ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin. Vsi vemo, da dobro počutje dosežemo z raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravim načinom življenja.

Ne spreglejte