Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 2. 2017,
15.30

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

advertorial brezstično plačevanje Mastercard Disneyland nagradna igra

Torek, 7. 2. 2017, 15.30

2 meseca, 2 tedna

Gremo v Disneyland® Paris: Jedi akademija sprejema nove člane

Vsebino omogoča Mastercard

Privoščite sebi in svoji družini pravo galaktično dogodivščino! Mastercard® in Siol.net vas peljeta v Disneyland® Paris, kjer se boste lahko udeležili prave Jedi akademije.

Starwars | Foto:

Sodelovanje v najbolj jedijevski nagradni igri te zime je čisto preprosto: plačajte s kartico Mastercard ali Maestro® in nam pošljite referenčno številko plačila ali odgovorite na zastavljeno vprašanje.

Nekomu izmed vas bomo 28. februarja uresničili sanje o potovanju v svet otroške domišljije. Podarili bomo potovanje za štiričlansko družino v nori svet Disneylanda v Parizu.

Disneyland | Foto: Kakšen je nagradni sklad?

- Dve nočitvi v hotelu The Disneyland Hotel,

- tridnevna vstopnica za dva tematska parka za vse štiri družinske člane s prednostnim vstopom, ki omogoča hiter dostop z najkrajšimi čakalnimi vrstami na najbolj priljubljene atrakcije v parku, kot sta Space Mountain®: Mission 2 in The Twilight Zone Tower of Terror™,

- letalski prevoz do Pariza,

- prevoz z letališča do hotela in nazaj.

Noro zabavna izkušnja: postani Jedijev pomočnik

Ena od glavnih atrakcij v zabaviščnem parku Disneyland v Parizu je nedvomno super zabavna Jedi akademija. Gre za pravo pustolovščino, ki je namenjena predvsem otrokom od 7. do 12. leta, v kateri pa ponavadi uživa vsa družina.

Jedi akademija je neizmerno zabavna interaktivna izkušnja, v kateri se mladi Jediji učijo pomembne veščine – kako uporabljati silo.

Po akademiji bo mladi Jedi obvladal vse najpomembnejše veščine, s katerimi bo preprosto premagal vse zlikovce v galaksiji, tudi glavnega sovražnika Dartha Vaderja.

Kako lahko vsak dan uporabljate moč filmske Vojne zvezd?

Tudi vi se lahko pohvalite z neuničljivo močjo. Jedijeva sila je tudi v majhnih vsakdanjih opravilih, kot je plačevanje blaga in storitev. Ne, ne gre za šalo. Vaši kartici Mastercard ali Maestro zmoreta več: z njima lahko plačujete kar na daljavo, brez stika in celo brez vpisovanja kode.

Mastercard | Foto: Kako sila deluje v plačilnih karticah?

Brezstično plačevanje je nedvomno ena boljših in najbolj praktičnih iznajdb – takšna, kakršno bi z veseljem uporabljali tudi junaki filmske sage Vojna zvezd.

Brezstično kartico Mastercard ali Maestro približate POS-terminalu in plačilo je končano. Tako preprosto!

Plačilo na blagajni je veliko hitrejše in preprostejše, saj vam kartice ni treba vstaviti v režo, vtipkati PIN-številke ali se podpisati. Svojo brezstično kartico Mastercard lahko povsem običajno uporabljate tudi za plačevanje na terminalih, ki ne omogočajo brezstičnega plačevanja.

Kaj še čakate? Omogočite si pravo filmsko avanturo!

Izpolnite spodnji obrazec in se potegujte za najbolj galaktično nagrado leta. Disneyland v Parizu čaka na družino, ki se bo prepustila nalezljivosti čarobnega sveta, tudi tistega, ki ga dopolnjuje sila.

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Mitja Brezovnik.
Ne spreglejte