Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 4. 2024,
4.02

Osveženo pred

1 teden, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

Natisni članek

astrologija horoskop april 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop dnevni horoskop

Petek, 26. 4. 2024, 4.02

1 teden, 2 dneva

Dnevni horoskop: device čaka dober dan, dvojčki pazite na pasti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18
ženska, dekle, fotografija, fotoaparat | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 26. april. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte, niti ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

Bik

Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh vidikih in možnostih. Če boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

Dvojčka

Na področju dela pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem tednu pričakujte izboljšanje delovnih okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo.

Rak

Zdelo se vam bo, da pričakujete preveč. Na področju poslovanja ste si zadali cilj, ki trenutno ni uresničljiv. Spoznanje bo danes morda malce boleče. Ne obupajte. Pred vami je odlično obdobje, zato poskušajte še naprej. Na področju dela lahko kmalu pričakujete mamljivo ponudbo. Svetujemo vam, da jo podrobno pregledate. Vsekakor jo boste sprejeli, toda le zato, ker boste želeli nekomu ustreči.

Lev

V teh dneh boste morali priskočiti na pomoč družini. Bližnji družinski član bo imel težave z zdravjem ali financami. Bodite pripravljeni. Vaša pomoč bo prišla še kako prav. Na delovnem mestu pričakujte zmedo. Pojavila se bo oseba, ki bo skušala prevzeti vaše ideje. Zaščitite svojo intelektualno lastnino, saj vam ta lahko omogoči plodnejšo prihodnost.

Devica

Pričakujte dober dan na področju financ. Danes si lahko privoščite več zapravljanja. Prav tako boste danes v sebi sprejeli odločitve, ki vam bodo omogočile osebno rast. Na profesionalnem področju si boste zastavili nove cilje, ki vas bodo spremljali vse leto. Zdravje: ne pozabite na fizično aktivnost.

Tehtnica

Dobili boste ponudbo za službeno potovanje. Obstaja celo verjetnost dolgoročnega sodelovanja s tujino, zato bodite pripravljeni. V vaše delo bosta zagotovo vstopila aktivnost in razburljivost. Ponujeni vam bodo boljši pogoji, nad katerimi boste navdušeni že danes. Izkušnja vam bo prinesla osebno rast in rast na profesionalnem področju. Dan zagotovo ne bo naklonjen ljubezni. Privoščite si večer s prijatelji, saj boste tako pozabili na vsakdanje težave.

Škorpijon

Vplivna oseba vam lahko pomaga. Vzpostavite stik z njo, saj vam lahko omogoči boljšo prihodnost in finančno varnost. Če razmišljate o menjavi dela, je zdaj čas, da pomislite na vse osebe, na katere se lahko obrnete. Možnosti so vse okoli vas, zato spreglejte! Razmišljali boste o preteklosti. Čutili boste, da pretekle odločitve niso bile najpametnejše. Ne jemljite stvari tako resno. Osredotočite se na prihodnost in svoje zmožnosti!

Strelec

V financah boste na tesnem. Razmišljajte z glavo, ko zapravljate denar, sicer se boste morali kaj kmalu obrniti na bližnjo osebo. Ne področju dela boste tudi danes zasuti z delom. Predali se boste delovnim nalogam, zato pričakujte maksimalni uspeh. Rezultat bo viden že naslednji teden. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Nasvet: ne belite si glave s podrobnostmi, saj boste zanje že našli čas. Počutje: čutili boste adrenalin.

Kozorog

Danes in v prihajajočih dneh lahko pričakujete izboljšanje na področju financ. Vidna je oplemenitev premoženja, zato boste navdušeno zapravljali denar. Omejite se in ne pretiravajte, saj vam bo dodaten denar v prihodnosti prišel zelo prav. Na področju dela boste danes razmišljali o tem, kako omejeni ste v resnici. Če želite pomembnejše delo, je zdaj pravi čas, da pokažete zagon in voljo.

Vodnar

Danes boste morali biti na delovnem mestu zelo previdni. Vzpostavili boste neki odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Delovne okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite danes zelo pazljivi z denarjem!

Ribi

Imate naravne sposobnosti za vodjo in danes bo idealen dan, da izkoristite ta talent. V preteklosti ste oklevali, da bi stopili naprej in uresničili svoje ideje. A uspeh, ki ste ga doživeli pred kratkim, vam je vrnil samozavest. Sledite svojim ciljem. Opazili boste, da visoki cilji podpirajo vaša prizadevanja. Izkoristite današnji dan.

Ne spreglejte