Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 4. 2024,
14.52

Osveženo pred

5 dni, 11 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15

Natisni članek

vozilo The Beatles avtomobil glasbenik Paul McCartney

Četrtek, 25. 4. 2024, 14.52

5 dni, 11 ur

Paul McCartney v Los Angelesu na vožnji s corvetto #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15
Paul McCartney | V McCartneyjevem primeru gre za kabrioleta oziroma roadsterja modre barve z bež streho. Glasbenik v vožnji s corvetto več kot očitno uživa. | Foto Profimedia

V McCartneyjevem primeru gre za kabrioleta oziroma roadsterja modre barve z bež streho. Glasbenik v vožnji s corvetto več kot očitno uživa.

Foto: Profimedia

Paul McCartney, legendarni član kultne angleške zasedbe The Beatles, se kljub velikemu premoženju še vedno prevaža v avtomobilu, ki je dosegljiv skoraj vsakemu smrtniku.

Legendarnega člana liverpoolske zasedbe The Beatles in enega največjih glasbenih ustvarjalcev vseh časov, 81-letnega sira Jamesa Paula McCartneyja, so fotografi ujeli v sončnem Los Angelesu v Kaliforniji med vožnjo z avtomobilom chevrolet corvette pete generacije. Modrega kabrioleta z letnico 2003 so izdelali za 50. obletnico corvette.

Paula McCartneyja so ujeli, medtem ko je zapuščal glasbeni studio:

@truecelebritypop SIR PAUL MCCARTNEY! *RARE SIGHTING* Departing a music studio In Hollywood 4/19/24. Does he have a new album in the works? #paulmccartney #thebeatles #hollywood #legend #newmusic #2024 ♬ original sound - TRULY FAMOUS

Po poročanju Avto magazina so tovrstne avtomobile prenehali proizvajati pred natanko 20 leti, v Evropi podoben avto stane med 20 tisoč in 40 tisoč evri, odvisno od ohranjenosti posameznega primerka. V McCartneyjevem primeru gre za kabrioleta oziroma roadsterja modre barve z bež streho. Podrobnejši ogled fotografij razkrije, da je bil sprednji del vozila ob trku že poškodovan.

Paul McCartney
Trendi V Italiji bodo prvič izvedli oratorij Paula McCartneyja Ecce cor meum

Avtomobilska zbirka Paula McCartneyja je ocenjena na okoli 12 milijonov dolarjev (oziroma 11,2 milijona evrov). Najcenejši avtomobil v njegovi zbirki naj bi bila prav corvetta. | Foto: Profimedia Avtomobilska zbirka Paula McCartneyja je ocenjena na okoli 12 milijonov dolarjev (oziroma 11,2 milijona evrov). Najcenejši avtomobil v njegovi zbirki naj bi bila prav corvetta. Foto: Profimedia

Njegova avtomobilska zbirka ocenjena na več kot 11 milijonov evrov, njegovo najljubše vozilo ostaja corvetta

Avtomobilska zbirka Paula McCartneyja je ocenjena na okoli 12 milijonov dolarjev (oziroma 11,2 milijona evrov), a kot poročajo nekateri mediji, je prav vozilo corvette njegovo najljubše, a tudi najcenejše vozilo v zbirki. Paul McCartney velja za enega najplodnejših piscev glasbe sodobnega časa. V svoji karieri je napisal več kot tisoč skladb, mnoge med njimi, med drugim Yesterday, Let it be, Hey, Jude, pa so postale tudi velike uspešnice. Njegovo premoženje ocenjujejo na več kot milijardo evrov (okoli 1,2 milijarde dolarjev ali 1,12 milijarde evrov).

Angleški pevec, skladatelj in bas kitarist, ki je za svoje delo v glasbeni industriji prejel več nagrad grammy, v Veliki Britaniji hrani lepo število starodobnikov, med katerimi prednjačijo avtomobili znamke Aston Martin, njegovo zbirko pa sestavljajo še rolls roycei in miniji.

Oglejte si še:

Jan Plestenjak
Trendi S takim avtomobilom se vozi Jan Plestenjak #video
zastoji na cesti, kolona vozil, promet, cesta
Avtomoto Kaj čaka dopustnike, ki gredo na pot z avtomobilom? #video
parkiranje polnilnica
Novice Sredi Ljubljane so mu popustili živci: nastradal je BMW #video
Emil Frey center baterije
Avtomoto Kakšna bo preventiva? Nov servis za baterije vozil v Ljubljani. #foto
BMW Tesla polnilnica
Avtomoto Prvič v Sloveniji: Teslina je odprta za vse, cene pa zanimive
Ne spreglejte