Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 8. 2012,
8.49

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 6. 8. 2012, 8.49

8 let, 1 mesec

Kreayshawn – Go Hard (La.La.La)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod umetniškim imenom Kreayshawn se skriva komaj 22-letna Natassia Gail Zolot, ki je pred kratkim izdala pesem Go Hard (La.La.La).

Simpatična mladenka Kreayshawn z ruskimi koreninami, ki se poleg rapanja ukvarja tudi z režijo videospotov, bo v sredini septembra izdala svoj prvenec Somethin' 'Bout Kreay, pred kratkim pa je predstavila že drugo pesem s prihajajoče plošče, ki nosi naslov Go Hard (La.La.La).

Najprej se je posvetila snemanju filmov in videospotov

Kreayshawn ali Natassia Gail Zolot, kot ji je v resnici ime, prihaja iz Oaklanda v Kaliforniji, zanimanje za glasbo pa je podedovala po svoji materi Elki, ki je bila članica sanfranciške punk skupine The Trashwomen. Čeprav se je njena mati ukvarjala z glasbo, pa se je Natassia najprej posvetila svoji ljubezni do režiranja in pri 10 letih snemala kratke filme o sebi in svojem vsakdanjem življenju. Pozneje je režirala videospote svojih prijateljev in lokalnih raperjev, vse pa se je spremenilo, ko je enega izmed njenih videospotov opazil dekan filmskega inštituta Berkley Patrick Kriwanekhe, ki ji je ponudil štipendijo za dva semestra.

Natassia je sprejela ponujeno priložnost in se preselila v Los Angeles, kjer je skupaj z dvema prijateljicama ustanovila žensko rapersko skupino White Girl Mob. Poleg nje sta skupino sestavljali še Vanessa Reece in Jordan Capozzi. Čeprav se skupina ni dolgo obdržala, dekleta še vedno ostajajo prijateljice, obe pa sta se Natassii pridružili v videospotu Go Hard (La.La.La).

Prva pesem Gucci Gucci je čez noč postala priljubljena

Preden jo je opazila založba Columbia, prek katere bo izdala svoj prvi album, je posnela mixtape z naslovom Kittys x Choppas, na katerega se je uvrstila tudi pesem Gucci Gucci, ki je kmalu po izidu postala prava internetna senzacija, saj so si njen videospot v prvem tednu ogledali približno trije milijoni ljudi. Pesem je napisala za vse tiste, ki se bojijo imeti svoj slog oblačenja in jim svetuje, da naj ne bodo tako navadni.

Lani in letos je izdala še dva mixtapa, prvega z naslovom Kreayshawn x The Bay in drugega z naslovom Young, Rich & Flashy. Čeprav Natassia večino časa nameni ustvarjanju glasbe, še zdaj najde čas za snemanje kakšnega videospota. Tako jo je založba predlagala skupini Red Hot Chili Peppers, ki so skupaj posneli videospot za njihovo pesem The Adventures of Rain Dance Maggie, vendar se je skupina na koncu odločila, da bo še enkrat posnela videospot z drugim režiserjem.

Njen album Somethin' 'Bout Kreay bo luč sveta ugledal 18. septembra, čeprav bi prvotno moral biti na prodajnih policah že v sredini tega meseca. Pred uradnim izidom plošče pa je Natassia poleg pesmi Go Hard (La.La.La) izdala še pesem Breakfast (Syrup), pri kateri sodeluje tudi raper 2 Chainez.

Ne spreglejte