Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 7. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek film kino komedija

Ponedeljek, 24. 7. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Odštevamo: prihaja Jaz, baraba 3 (Despicable me 3)

Oglasno sporočilo

Predpremierne projekcije fantastične animirane komedije za vso družino!

Jaz, baraba 3 | Foto:

Zadnji dnevi julija in prvih nekaj dni avgusta je letos rezerviranih za tiste, ki najbolj nestrpno pričakujejo junake animirane komedije JAZ, BARABA 3. Na prvi tir namreč prihajajo predpremierne projekcije težko pričakovane risanke, ki se bodo s pestrim spremljevalnim programom začele v nedeljo, 30. julija, in trajale vse do četrtka, 3. avgusta, ko film prihaja na redni spored slovenskih kinematografov.

Jaz, baraba 3 | Foto:

Tokrat bo Gruju, ki je zdaj novopečeni družinski oče in ljubljenec svojih štirih deklet, ponagajal njegov davno izgubljeni dvojček Dru, ki se od njega po videzu loči po tem, da ima lase, po značaju pa je njegovo popolno nasprotje. Njegova velika želja je, da bi postal enaka, če ne še večja baraba, kot je bil včasih Gru. Čeprav je ta v prejšnjem delu svoje barabinske posle zamenjal za mirno življenje po pravilih, se pod bratovim vplivom kmalu spomni, da je biti baraba tudi nadvse zabavno. Sploh pa je to nekaj, kar obvlada. Brata se tako skupaj lotita nove barabe - padlega zvezdnika Balthazarja Bratta, Grujevi zvesti pomočniki Minioni pa spet poskrbijo za zabavo poletja.

Oglejte si napovednik filma:

Barabinskost obeh glavnih likov, dvojčkov Druja in Gruja, bo v slovenski različici s svojim glasom pričaral Matevž Mueller, medtem ko se bo v Balthazarja Bratta prelevil Gorazd Žilavec. V vlogi Grujeve žene Lucy bo nastopila Iva Krajnc Bagola, njune tri hčerke Agnes, Edith in Margo pa bodo govorile z glasovi Julije Golob, Vite Suhadolc in Maše Tiselj. Med nastopajočimi so še igralci Uroš Smolej, Maja Končar, Ana Hribar, Miha Rodman in drugi.

Jaz, baraba 3 | Foto:

Risanko si bo mogoče ogledati tako v sinhronizirani (2D in 3D) kot tudi izvirni različici (2D).

PREDPREMIERNE PROJEKCIJE BODO OD 30. JULIJA DO 3. AVGUSTA NA SPOREDU V NASLEDNJIH KINEMATOGRAFIH:

  • Koloseju Ljubljana, kjer se bo 30. julija dogajanje začelo že ob 16.30 ,
  • vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji,
  • Kinu Bežigrad Ljubljana,
  • Mariboxu Maribor, kjer bo 30. julija zabava z Minioni potekala že od 15.00.

Informacije o terminih so na voljo na spletnih straneh posamičnega kinematografa.

PRIHOD NA REDNE SPOREDE – V ČETRTEK, 3. AVGUSTA.

VSTOPNICE SO ŽE V PRODAJI!

Fotogalerija
1 / 23

O ZGODBI:

Potem ko je v prvem delu superzlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu pa skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem iskal novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu sreča s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč Grujev davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za pravo rivalstvo med njima. Obenem čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom, nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i so tukaj še prigode prikupnih Minionov.

IZVIRNA IGRALSKA ZASEDBA: Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Trey Parker, Russell Brand, Michael Beattie, Dana Gaier, Pierre Coffin, Andy Nyman, Nev Scharrel

REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon

SCENARIJ: Ken Daurio, Ken Daurio, Cinco Paul in Cinco Paul

PRODUCENTI: Janet Healy in Christopher Meledandri

IZVRŠNI PRODUCENT: Chris Renaud

ŽANR: animirana družinska pustolovščina

PRODUKCIJA SLOVENSKE SINHRONIZACIJE: STUDIO RITEM d.o.o.

REŽIJA: Jernej Kuntner

PREVOD: Petra Fleicshman

IGRALSKA ZASEDBA: Matevž Mueller, Iva Krajnc Bagola, Gorazd Žilavec, Julija Golob, Vita Suhadolc, Maša Tiselj, Uroš Smolej, Maja Končar, Ana Hribar, Miha Rodman, Gal Žilavec, Klemen Bunderla, Jernej Kuntner, Simon Šimat, Lucija Grm, Grega Stopar, Miha Rodman, Filip Leskovar

 

Ne spreglejte