Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 3. 2008,
8.59

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 26. 3. 2008, 8.59

6 let, 7 mesecev

Center nakupov za dom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Domodrom je postal pravo mesto za vse tiste, ki želijo na enem mestu kupiti vse, kar potrebujejo za dom.

Tako posamezniku ni potrebno prehoditi dolge razdalje od enega pohištvenega salona do drugega, saj so v Domodromu zbrane tiste blagovne znamke, ki skupaj ponujajo vse skupine notranje opreme, kot tudi dodatke za popolno počutje v vašem domu.

Osnovna ideja Domodroma, centra za dom, ki se nahaja v BTC-ju, je bila povsem preprosta.

Verjetno se sprašujete kakšna? Pomislite na vse, kar potrebujete znotraj svojega doma. Na čisto vse. Nato pomislite na idejo, da lahko vse to dobite na enem mestu. V Domodromu.

Domodrom je torej središče ponudnikov vsega, kar potrebujete za prijetno bivanje v svojem domu. Cilj Domodroma je torej predramiti dom. Zato je tudi kakovost ponudbe Domodroma tako visoka, kot je. V Domodromu torej želijo dom predramiti z visoko strokovnostjo svetovanja, velikim obsegom ponudbe in na koncu koncev tudi z novimi in svežimi idejami ter pogledi na dom.

V Domodromu bodo s svojim strokovnim svetovanjem ter kakovostno ponudbo obiskovalce pričakale trgovina Lipa, in sicer s kuhinjami, Ekostil, s talnimi oblogami, Rolf Benz s pohištvom za dnevne sobe, jedilnice, spalnice itd. Slednjo ponudbo dopolnjuje tudi trgovina Comfort Line, ki poleg oblazinjenega pohištva stolov in ostale opreme ponuja še kuhinje Bontempi Cucine.

Celotno ponudbo notranje opreme, vključno s svetili, talnimi oblogami in preprogami lahko obiskovalci najdejo tudi v trgovini Elementare, medtem ko se trgovina Tom osredotoča predvsem na prodajo oblazinjenega pohištva.

V Domodromu bodo obiskovalci v prodajalni Salon svetlobe našli tudi široko ponudbo evropsko priznanih blagovnih znamk svetil, v trgovini Val marketing pa široko ponudbo protivlomnih vrat.

Domodrom se nahaja v BTC-ju, nasproti Emporiuma. O ponudbi pa lahko prejmete več informacij na spletni strani www.domodrom.si.

Ne spreglejte