Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 11. 2013,
19.18

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

kopel večerja

Sobota, 9. 11. 2013, 19.18

4 leta, 6 mesecev

Kaj početi, ko pada dež

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Naj vas slabo vreme ne spravi tudi v slabo voljo. Namesto da obsedite pred televizijskim zaslonom, priredite zabaven in sproščujoč večer - sami ali v dobri družbi.

Če ste sami … Razvajajte se!

Naj bo ta večer kot nalašč za vse, česar si ne morete privoščiti med tednom. Dolga, vroča in dišeča kopel vas bo sprostila, zato naj bo vse, kot se šika. Mehurčki v kopalni kadi in tisti v kozarcu penine, ki ga postavite na rob kadi v družbo svečk bodo pričarali pravo vzdušje. Če dodate še glasbo, je večer lahko popoln. Ideja za malce drugačno kopel: zmešajte en jajčni beljak, pol skodelice tekočega gela za prhanje in žlico medu. Zmes vlivajte v kad pod tekočo vodo – beljak bo poskrbel za bolj obstojne in goste mehurčke, med pa bo navlažil in zaščitil vašo kožo. Če je vaša koža res suha, dodajte še žličko olivnega olja.

Napišite pismo starim prijateljem

Ste imeli v osnovni šoli prijateljico, s katero sta si dopisovali? Bi radi presenetili sošolko iz gimnazije ali najljubšo sodelavko iz prve službe? Papir in svinčnik v roke! V dobi spletne pošte in komunikacije prek mobilnih telefonov smo pozabili na dobra stara pisma. Obudite staro navado … kdo ve, morda pa obudite tudi stara prijateljstva.

Če ste v družbi prijateljev ali družine …

Družabne igre za obilo smeha

Tako kot za pisma bi lahko rekli tudi za družabne igre, kartanje, sestavljanje sestavljank, skeče in podobne aktivnosti, s katerimi smo si krajšali čas v otroštvu. Ugasnite televizijo in računalnike, obrišite prah s škatel in zaigrajte kakšno od iger.

Povabite lahko tudi prijatelje, spečete domačo pico, nato pa v dobri družbi preživite večer. Naj postane to vaša nova navada.

V dvoje … Seveda lahko tudi v dvoje poležavate v kadi ali vržete partijo kart, lahko pa deževen večer s partnerjem izkoristita tudi za kaj drugega. Lahko naredita načrte za novoletne počitnice, brskata med sanjskimi destinacijami za veliko potovanje naslednje leto, načrtujeta prenovo stanovanja ali enostavno uživata v družbi drug drugega.

Skuhajta odlično večerjo, tako da pri pripravi sodelujeta oba. Zavrtita si najljubše pesmi, odprita buteljko dobrega vina in nadoknadita, kar sta zamudila med stresnim delovnikom.

Ne spreglejte