Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 2. 2017,
20.37

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Natisni članek

rokomet Vid Kavtičnik brada operacija legionarji Montpellier

Nedelja, 12. 2. 2017, 20.37

6 let, 8 mesecev

Na operacijo brez zaščitnega znaka

Vid Kavtičnik držal obljubo – sledu o bradi ni več

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78
kavtičnik kavticnik brada | Foto Osebni arhiv

Foto: Osebni arhiv

Kapetan slovenske rokometne reprezentance Vid Kavtičnik je po prihodu s svetovnega prvenstva, na katerem je Slovenija osvojila bronasto kolajno, dejal, da bo njegova brada zaradi stave v kratkem vsaj za nekaj časa postala preteklost. Obljubo je v nedeljo tudi izpolnil.

Bronasti kapetan Vid Kavtičnik je dokazal, da je mož beseda. Pred časom je namreč v interni stavi obljubil, da se bo znebil svoje prepoznavne brade, če Slovenija na svetovnem prvenstvu osvoji odličje.

Prepričani smo, da še niste pozabili dramatične tekme za tretje mesto, na kateri so izbranci selektorja Veselina Vujovića v zadnjih 15 minutah vstali od mrtvih, z izjemnim preobratom za zadetek premagali Hrvaško in okoli vratu prejeli bronaste kolajne.

Ker obljuba dela dolg, se je 32-letni član Montpelliera po nedeljski zmagi svojega moštva v ligi prvakov z 31:24 nad Elverumom poslovil od brade. Poškodovani Kavtičnik – na tekmi za bronasto odličje na SP si je strgal sprednjo kolensko križno vez – je slovo od svojega prepoznavnega znaka ovekovečil na družbenih omrežjih.

V torek ga čaka operacija

"Žal se je izkazalo, da je bila diagnoza pravilna. Križna vez v desnem kolenu je strgana. Datum operacije še ni znan, vam pa zagotavljam, da bomo skupaj z zdravniki naredili vse potrebno, da se na igrišče vrnem čim prej. Hvala za vašo podporo. To cenim bolj, kot bi si mislili," je pred desetimi dnevi o naravi poškodbe dejal Kavtičnik.

32-letnika v torek čaka operacija strgane križne vezi v desnem kolenu. | Foto: Sportida 32-letnika v torek čaka operacija strgane križne vezi v desnem kolenu. Foto: Sportida

Velenjčana operativni poseg čaka v torek, po njem pa bo, kot pravi, naredil vse, da se čim prej in čim bolje pripravljen vrne na igrišče.

Ne spreglejte