Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 11. 2021,
17.32

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

1

Natisni članek

1. SNL NK Mura Ante Šimundža Matko Obradović

Ponedeljek, 1. 11. 2021, 17.32

2 leti, 6 mesecev

podaljšanje sodelovanja do konca leta 2025

Obradović in prvaki še lep čas skupaj: Najboljše še prihaja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

1

NK Mura : Vitesse, konferenčna liga, Matko Obradović | Matko Obradović se je z Muro dogovoril za podaljšanje sodelovanja vse do konca leta 2025. | Foto Blaž Weindorfer/Sportida

Matko Obradović se je z Muro dogovoril za podaljšanje sodelovanja vse do konca leta 2025.

Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

Vratar aktualnega slovenskega nogometnega državnega prvaka NŠ Mura Matko Obradović je s črno-belimi sklenil novo pogodbo, s katero je zvestobo klubu obljubil vse do konca leta 2025.

Ognjen Mudrinski
Sportal Mariborčani z zmago na derbiju na vrhu ujeli Olimpijo in Koper

Matko Obradović je dres Mure oblekel v sezoni 2018/19 in bil vse od takrat nepogrešljivi člen čete Anteja Šimundže. Za Muro je zbral 122 nastopov, 99 v slovenskem prvenstvu, sedem v pokalu in 16 v Evropi. V sezonah 2018/19 in 2020/21 je bil dalmatinski čuvaj mreže izbran v najboljšo enajsterico prvenstva, s črno-belimi pa se je veselil naslova pokalnih in državnih prvakov.

Tridesetletniku bi se konec sezone pogodba z Muro iztekla, a so muraši poskrbeli, da se to ne bo zgodilo. Obradović je namreč zvestobo klubu obljubil za prihodnja štiri leta. Nova pogodba je veljavna do 31. decembra 2025, so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Celje Bravo 13 krog Simon Sešlar
Sportal Celjani pahnili Muro v spodnjo polovico 1. SNL

Verjame, da še niso rekli zadnje

"Presrečen sem, da se nam je s klubom uspelo dogovoriti o podaljšanju pogodbe. Vsi vedo, kaj čutim do Mure in kako se počutim v Murski Soboti. Od prvega dne, ko sem prišel, sem čutil veliko podporo kluba, navijačev in vseh okoli kluba. Verjamem, da sem se skupaj z ekipo in doseženimi rezultati oddolžil za podporo. Verjamem v klub in moštvo, da smo sposobni ponoviti dobre rezultate iz preteklosti, in to je bil eden od razlogov, da ostanem v klubu. Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja," je ob podpisu v klubski mikrofon dejal Obradović.

"Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja," pravi čuvaj mreže branilcev naslova. | Foto: Blaž Weindorfer/Sportida "Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja," pravi čuvaj mreže branilcev naslova. Foto: Blaž Weindorfer/Sportida

"Matko je že od prvega dne, odkar je prišel v Muro, pokazal ogromno profesionalnosti. Z nami je bil ob vseh največjih uspehih, velikokrat je bil tudi tisti, ki je z obrambami vlekel ekipo naprej. Svojo pripadnost klubu je pokazal že večkrat, nov dokaz pa je tudi podaljšanje pogodbe. Verjamem, da bo svoje delo med vratnicama še naprej opravljal tako dobro, kot ga je do zdaj. Ob tem verjamem tudi, da bo Matko tisti, ki bo vodja v slačilnici in jo bo držal skupaj," pa je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor murašev Denis Rajbar.

Mura je na 15 tekmah slovenskega prvenstva zbrala 21 točk, kar jo uvršča na trenutno šesto mesto.

Maribor - Olimpija, 1. SNL
Sportal Green Dragons še čakajo na izpolnitev Nemčevih obljub
Ne spreglejte